Κατηγορία: Εκπομπή

Porn and the City από το Infowar στο Attica TV

Πως επηρέασε η πορνογραφία τις τεχνολογικές εξελίξεις τον τελευταίο μισό αιώνα – από τις βιντεοκασέτες και τις πιστωτικές κάρτες, μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη και την ταχύτητα του ίντερνετ; Ποια ήταν η Eλληνίδα πρόσφυγας που ξέφυγε από τους Γερμανούς και έγινε βασίλισσα του πορνό στη Νέα Υόρκη; Πως η απόφαση του Pornhub να μας παρουσιάσει τους διασημότερους γυμνούς πίνακες έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα μονοπώλια στη βιομηχανία του θέματος;  

Στο πέμπτο επεισόδιο του INFOWAR που θα μεταδοθεί στο Attica TV, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 26 Απριλίου, ο Άρης Χατζηστεφάνου μας ξεναγεί στις περιοχές του Μανχάταν που κάποτε αποτελούσαν την «Ντίσνεϊλαντ της παγκόσμιας πορνογραφίας»

Info war στην τηλεόραση του Attica μέρος 4ο. Περί κόκκων σκόνης…

Μπορεί μερικοί κόκκοι σκόνης να έχουν καταγράψει την ιστορία της ανθρωπότητας – από το θάνατο θεών και ανθρώπων στην Τροία μέχρι την άνοδο και την πτώση των μεγαλύτερων αυτοκρατοριών;Στο τέταρτο επεισόδιο του Infowar, Ιστορίες από το Gotham City με τον Άρη Χατζηστεφάνου και τον Χρήστο Αβραμίδη, που θα μεταδοθεί στο Attica TV τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Απριλίου, συναντάμε τρείς ανθρώπους που υπόσχονται να αποκρυπτογραφήσουν την πολιτική και οικονομική ιστορία της σκόνης.

Επίκαιρη ερώτηση για την ΕΡΤ από το ΚΚΕ

Από την επίκαιρη ερώτηση προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο που κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενήγ μαθαίνουμε πως η διοίκηση της ΕΡΤ δεν πήρε πίσω την επιβολή της 6ήμερης εργασίας για τους δημοσιογράφους της κρατικής TV όπως υποστήριξαν συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΣΗΕΑ. Όπως σσμειώνεται στην ερώτηση η εφαρμογή της διάταξης θα αρχίσει την 1η Ιουλίου, μέσα στη θερινή ραστώνη. Η ΕΣΗΕΑ από την άλλη έχει δηλώσει πως σε περίπτωση που η διοίκηση επιμείνει στην διάταξη θα προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Παρακάτω η πλήρης επίκαιρη ερώτηση 

Απεργία στα ΜΜΕ στις 16 Απρίλη, μια ημέρα πριν την πανεργατική πανελλαδική απεργία

Κατεβάζουν ρολά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την Τρίτη 16 Απρίλη μια ημέρα πριν την πανεργατική απεργία της 17ης. Με την κοινή απόφαση όλων των Ομοσπονδιών στον κλάδο των μίντια οι εργαζόμενοι σε όλες τις ειδικότητες απεργούν σε ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, ιστοσελίδες, διαδίκτυο και εκπομπές. 

Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύχθηκε απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, από τις 5 το πρωί της 16ης Απριλίου 2024 έως τις 5 το πρωί της 17ης Απριλίου 2024, συμμετέχοντας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Οι Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα άνοιξαν Κέντρο ελευθερίας Τύπου στη Βηρυτό, είναι απάντηση στη “σφαγή” δημοσιογράφων από το Ισραήλ

Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF) λειτουργούν από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου ένα περιφερειακό κέντρο ελευθερίας του Τύπου στη Βηρυτό του Λιβάνου, με στόχο την παροχή στους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν τον πόλεμο στη Γάζα και σε ολόκληρη την περιοχή, εξοπλισμού, πόρους αλλά και τη βοήθεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν τα ρεπορτάζ τους στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις αρχές του Απριλίου επανέφεραν την έκκληση τους προς τη διεθνή κοινότητα να προστατεύσουν επιτέλους την παλαιστινιακή δημοσιογραφία, να αυξήσει την πίεση στο Ισραήλ για τον τερματισμό της σφαγής στη Γάζα. “Περισσότεροι από 105 δημοσιογράφοι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 22. κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ τους. Η Γάζα είναι ακόμα απρόσιτη και υπόκειται σε συνεχείς βομβαρδισμούς, αλλά ελάχιστοι δημοσιογράφοι έχουν επιτραπεί να φύγουν” δηλώνει η οργάνωση RSF. “Ζουν σε διαρκή τρόμο από τις 7 Οκτωβρίου, μετρώντας τους θανάτους αγαπημένων και συναδέλφων τους.Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από ΜΚΟ, συμπεριλαμβανομένου του RSF, να ανοίξει το συνοριακό πέρασμα της Ράφα, μόνο δημοσιογράφοι που είναι ενσωματωμένοι στις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις μπόρεσαν να εισέλθουν στη Γάζα και περιορίζονται στην κάλυψη των επιτρεπόμενων περιοχών του Ισραήλ”, σημειώνει. 

Το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου καλεί το Ισραήλ να μην κλείσει το Al Jazeera

“Το Ισραήλ πρέπει να απέχει από την απαγόρευση του Al Jazeera”, δηλώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (IPI).
Καλεί την κυβέρνηση του Ισραήλ να διασφαλίσει την ασφάλεια των δημοσιογράφων και να προστατεύσει το δικαίωμα των μέσων ενημέρωσης να καλύπτουν ελεύθερα τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του IPI, το ισραηλινό κοινοβούλιο έδωσε την τελική έγκριση το περασμένο Σαββατοκύριακο στη νέα νομοθεσία με την οποία η κυβέρνηση μπορεί να απαγορεύει την εκπομπή σε ξένους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς “που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια». Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι θα ενεργήσει «άμεσα» για να απαγορεύσει το Al Jazeera να δραστηριοποιείται στο Ισραήλ, υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά, ότι «συμμετείχε ενεργά στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου». Πολλοί ανώτεροι πολιτικοί στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Επικοινωνιών, έχουν επαναλάβει αυτόν τον ισχυρισμό και αναφέρουν το μέτρο ως «νόμο του Al Jazeera».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του IPI Frane Maroević κάλεσε το Ισραήλ να σταματήσει την εκστρατεία εναντίον του ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Πανικός Νετανιάχου: Αποφάσισε να «κλείσει» το Αλ-Τζαζίρα 

Η Κνεσέτ (κοινοβούλιο της σιωνιστικής οντότητας ψήφισε τελικά τον «νόμο Αλ-Τζαζίρα». Τυπικά, είναι ένας νόμος που επιτρέπει στον πρωθυπουργό να αναστείλει τη λειτουργία ενός ξένου ενημέρωσης για λόγους ασφάλειας. Ουσιαστικά είναι ένας νόμος φωτογραφικός για το Αλ-Τζαζίρα.

Και να υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία γι’ αυτό, τη διέγραψε ο Νετανιάχου που βγήκε αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου και δήλωσε: «Σκοπεύω να ενεργήσω άμεσα σύμφωνα με το νέο νόμο για να σταματήσω τη δραστηριότητα του Αλ-Τζαζίρα. Το Αλ-Τζαζίρα έβλαψε την ασφάλεια του Ισραήλ και συμμετείχε στη σφαγή της 7ης Οκτώβρη, υποκινώντας το μίσος κατά των στρατιωτών μας. Το τρομοκρατικό κανάλι Αλ-Τζαζίρα δε θα εκπέμπει πλέον από το Ισραήλ. Εφτασε ο καιρός να διώξουμε τη ντουντούκα της Χαμάς από το Ισραήλ». Την καλύτερη απάντηση στον Νετανιάχου έδωσε ένας δικός του, ο βουλευτής του Λικούντ, Αμίτ Χαλεβί: «Ο νόμος είναι άχρηστος και θα προκαλέσει ζημιά. Ο νόμος δεν θα εμποδίσει το κοινό του Αλ-Τζαζίρα να συνεχίσει να το παρακολουθεί». Ετσι είναι.

Όταν τα ΜΜΕ θέλουν να δώσουν “γραμμή” στο Μαξίμου και αυτο-ρεζιλεύoνται

Παρ’ ολίγον πυρηνικό ατύχημα από τους αλήτες, τους καταληψίες φοιτητές στο ΑΠΘ. Αυτό στο περίπου ήταν το μήνυμα του πρωτοσέλιδος της εφημερίδας “Νέα” που αμέσως έγινε θέμα στο σύνολο των  ελεγχόμενων μίντια. Τα συστημικά ΜΜΕ που αναπαράγουν χωρίς καμία αλλαγή τα non paper του Μαξίμου και της αστυνομίας, αυτή τη φορά αναπαρήγαγαν ένα παντελώς φέικ σενάριο που υιοθέτησε η ναυαρχίδα της Alter ego στο οποίο σχεδόν τα πάντα είναι εικασίες χωρίς κανένα στοιχείο. Μια πληροφορία που είπανε, άγνωστο ποιός και όπως δήλωσε ο πρύτανης ήταν λανθασμένη, αφού δεν παραβιάστηκε το εργαστήριο αλλά μια πόρτα σε ένα υπόγειο που οδηγεί στο εργαστήριο! Κανείς από τους φαντασιόπληκτους δημιουργούς του δημοσιεύματος δεν σκέφθηκε το απλό ότι εάν κάτι από αυτά ήταν αλήθεια, τότε η κυβέρνηση και η αρεστή της πρυτανική αρχή που καλεί μονίμως τις δυνάμεις καταστολής να εισβάλλουν στο Πανεπιστήμιο, είναι ανίκανοι

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε δημοσιογράφο του Αθήνα 9.84

Απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ δέχθηκε ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9.84 Σπύρος Χαλικιάς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του “Αθήνα 9,84”.

Ο συνάδελφος , ο οποίος από το πρωί κάλυπτε δημοσιογραφικά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια βίαιης επέμβασης των ΜΑΤ, εναντίον ομάδας φοιτητών, με γκλομπ και χημικά όπως φαίνεται στο βίντεο του φωτορεπόρτερ του in.gr

Με έδρα τη Νέα Υόρκη ντοκιμαντέρ για τη διεθνή πραγματικότητα από το Info war

Το INFOWAR με τον Άρη Χατζηστεφάνου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από το Attica TV με δέκα μίνι ντοκιμαντέρ

Τo Infowar, ένα από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα ελληνικά podcast, επιστρέφει στην τηλεόραση την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 12 τα μεσάνυχτα μόνο στο Attica TV. Ο Άρης Χατζηστεφάνου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Χρήστος Αβραμίδης από την Ελλάδα ετοίμασαν μια σειρά από δέκα μίνι ντοκιμαντέρ που αναλύουν με συναρπαστικό, ευφυή και συχνά αστείο τρόπο τις τάσεις τις διεθνούς πραγματικότητας.

– Μπορεί ένα κουτί πίτσας να κρύβει απαντήσεις για την πορεία του παγκόσμιου πληθωρισμού και τις τάσεις της διεθνούς οικονομίας;
– Υπάρχουν ταξικές διαφορές ανάμεσα στους αρουραίους του βόρειου και του νότιου Μανχάταν και πώς αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις;

«Πλυντήριο» η Eurovision για τη σφαγή στη Γάζα;

Το τραγούδι με τίτλο October Rain κατατέθηκε από το Ισραήλ στον 68οδιαγωνισμό της Eurovision, λίγες ημέρες μετά την αποδοχή της συμμετοχής του από την EBU. Αποτελεί, δε, μια ακόμη «επίθεση» που έχει προφανή στόχο να γίνουν αποδεκτές οι φρικαλεότητες του ισραηλινού στρατού και η πολιτική γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού. 

Από τον Ιανουάριο, εκατοντάδες καλλιτέχνες και πολιτικοί ζητούσαν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό εξαιτίας της σφαγής στη Γάζα και των επιθέσεων στη Δυτική Όχθη, με επιχείρημα το γεγονός ότι κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου στο διεθνές δικαστήριο.

Οι τεχνικοί της TV κέρδισαν αυξήσεις, οι καναλάρχες αρνούνται και πάνε εφετείο

Η ενημέρωση από την Ένωση Τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) για τη νέα Συλλογική Σύμβαση εργασίας που βρίσκεται σε στάδιο “διαιτησίας” αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την πάγια θέση των ιδιοκτητών τηλεόρασης. Δεν αποδέχονται όρους συλλογικής σύμβασης εργασίας, δεν θέλουν αυξήσεις, επιμένουν στην κατάργηση των ειδικοτήτων, αμφισβητούν έως και τη δυνατότητα προσφυγής των εργαζόμενων στον ΟΜΕΔ. Η Συλλογική σύμβαση εργασίας που ισχύει για τους τεχνικούς είναι η τελευταία του 2021, η οποία επίσης αποφασίσθηκε μετά από διαιτησία. Η ΕΤΙΤΑ κέρδισε και στο στάδιο της μεσολάβησης, παρά την ένσταση των εργοδοτών της ΕΙΤΗΣΕΕ αυξήσεις 3% και ξεπάγωμα των κλιμακίων καθώς και την επαναφορά του επιδόματος παραμονής στον ίδιο εργοδότη.

Στη ΔΕΗ η συνδρομητική της Nova;

Πληθαίνουν οι εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς που θέλουν τη ΔΕΗ να βλέπει την αγορά λιανικής στις τηλεπικοινωνίες. Σε αντίθεση δηλαδή με τη διακηρυγμένη (έως τώρα) πολιτική της, που ήθελε να εστιάζεται στη χονδρική πώληση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, η ΔΕΗ φέρεται να ετοιμάζεται να μπει και στην αγορά της λιανικής. Μέχρι σήμερα είναι άγνωστο αν αυτό θα το πράξει αυτόνομα ή θα επιχειρήσει να εξαγοράσει κάποιον από τους υφιστάμενους παρόχους τηλεπικοινωνιών. Η εταιρεία λέγεται ότι εστιάζεται στους δύο τελευταίους της αγοράς, τη Vodafone και τη Nova.

Η “πετσωμένη” ενημέρωση πληρώνεται με λεφτά του δημοσίου

Σιγά μην δοθεί πληροφόρηση και ενημέρωση για την “επιστολική ψήφο”. Όπως δεν πρόκειται να υπάρξει ενημέρωση στα media για τους πλειστηριασμούς. Όπως δεν θα γίνει για οτιδήποτε αφορά πραγματικά την κοινωνία και τα προβλήματα της. Το κρατικό χρήμα θα μπουκώσει και φέτος τα μέσα ενημέρωσης, χρεωμένα και μη χρεωμένα. Κυρίως στο διαδίκτυο όπου η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστησε ένα ολόκληρο ηλεκτρονικό σύστημα δημοσιότητας για την πλήρη χειραγώγηση, συσκότιση και εξαφάνιση κάθε δημοσιογραφικής ενημέρωσης. Λοιπόν στα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ κρατικό χρήμα που θα μοιράσει το υπουργείο οικονομικών για να μην γράφεται τίποτε ενάντια στους πλειστηριασμούς ( ‘εκστρατεία ενημέρωσης ευάλωτων δανειοληπτών” ύψους 4.588.000 ευρώ. ), προστίθενται άλλα σχεδόν 5 εκατ. ευρώ του υπουργείου Εσωτερικών για να περάσει η επιστολική ψήφος χωρίς πολύ πολύ πληροφόρηση και εξηγήσεις. 

Οι εργαζόμενοι “Στο Κόκκινο” απέναντι στο κλίμα διευθυντικής τοξικότητας

Απόφαση της γενικής συνέλευσης εργαζομένων του “Στο Κόκκινο 105.5” μετά τις διευθυντικές απαγορεύσεις και εντολές

1. Ζητάμε να σταματήσει να εκπορεύεται ένα διαρκές κλίμα τοξικότητας, «εντολών», απειλών για μειώσεις και ρεβανσισμού απέναντι σε εργαζόμενους του σταθμού. Σε αυτό το κλίμα ζημιά κάνουν και αχρείαστες διαρροές που θέτουν ξανά και ξανά ζήτημα ύπαρξης ή όχι του σταθμού. Ο σταθμός αυτός, εδώ και 18 χρόνια, ξεπέρασε πάντα τις δυνάμεις του βασιζόμενος στην συναδελφικότητα και τη συνεργασία και οδηγήθηκε σε καθίζηση όποτε αυτή απειλήθηκε. Ζητάμε και αυτή τη φορά να αφεθούμε να κάνουμε ανεπηρέαστα τη δουλειά μας οι εργαζόμενοι, που κουβαλήσαμε αυτόν τον σταθμό στις πλάτες μας συχνά σε αντίξοες συνθήκες ως τώρα

Κρατική διαφήμιση υπέρ …πλειστηριασμών, αντισυνταγματική παράταση της προσωρινής νομιμότητας στην TV

Ένα από τα πρώτα κονδύλια που εγκρίθηκαν για τη Νέα Χρονιά είναι αυτό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για την ‘εκστρατεία ενημέρωσης ευάλωτων δανειοληπτών” ύψους 4.588.000 ευρώ. Αυτά είναι τα “αργύρια” της φίμωσης δημοσιογράφων και μίντια στις ειδήσεις για τους πλειστηριασμούς σπιτιών και περιουσίας. Όπως ακριβώς αναμενόταν η κυβέρνηση της ΝΔ παρέτεινε για μια ακόμη χρονιά το καθεστώς της “προσωρινής νομιμότητας” στα περιφερειακά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράλληλα παρατάθηκε και η εκπομπή των καναλιών της ψηφιακής Digea σε τυπική ευκρίνεια. Τη στιγμή που η τηλεόραση παγκοσμίως μετακομίζει στο διαδίκτυο και εκπέμπει ψηφιακό σήμα με τεχνολογία 4 Κ, στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εκπέμψουν το τηλεοπτικό σήμα σε υψηλή ευκρίνεια.

Την Πολιτική πολυφωνία και στις διασκεδαστικές εκπομπές θα ελέγχει το ΕΣΡ

Νέα οδηγία με κανόνες πολιτικής πολυφωνίας έστειλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προς τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς). Η οδηγία έχει άμεση ισχύ.Η οδηγία αφορά στην προβολή των κομμάτων κατά τις μη προεκλογικές περιόδους.Η Οδηγία αφορά στην τήρηση των κανόνων σε μη προεκλογικές περιόδους και καλύπτει τις εξής τυπολογίες προγραμμάτων: Όλα τα δελτία ειδήσεων και όλες τις ενημερωτικές και πολιτικές εκπομπές, καθώς και τις ψυχαγωγικές και ποικίλης ύλης εκπομπές στον βαθμό που έχουν ενημερωτικό και πολιτικό περιεχόμενο. Οι νέοι κανόνες αφορούν και τους παρόχους οπτικοακουστικού περιεχομένου ενημερωτικού χαρακτήρα που μεταδίδουν το πρόγραμμά τους διαδικτυακά, «εφόσον το ΕΣΡ έχει αρμοδιότητα ελέγχου αυτών».

Αγνοεί την ΕΣΗΕΑ ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κ. Ζούλας, προσδοκία διαλόγου με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

Εδώ κι ενάμιση χρόνο ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κ. Ζούλας, όπως λέει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αρνείται το διάλογο για τα σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στην κρατική τηλεόραση. Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων πέρα από τις λίγες ανακοινώσεις καταγγελίας της διοίκησης της ΕΡΤ όλο αυτό το διάστημα, έχει συναινέσει από το 2019 και μετά σε όλες τις κυβερνητικές παρεμβάσεις του Μαξίμου στο Ραδιομέγαρο και δεν πίεσε με κάποιον άλλον, συνδικαλιστικό τρόπο, τον πρόεδρο της και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τώρα- όπως λέει στην τελευταία ανακοίνωσή της (παρακάτω) ελπίζει πως η νέα διευθύνουσα σύμβουλος (η Κατερίνα Κασκανιώτη που αναμένεται άτυπα πριν τον επίσημο διορισμό της στο Ραδιομέγαρο) θα “συμβάλει τη βελτίωση του κλίματος”.

Εργαζόμενοι στο “Κόκκινο”: Δεν νιώθουμε ασφαλείς

Η εξώθηση σε παραίτηση της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη μετά από “απαίτηση” πιστών του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στο ραδιοφωνικό σταθμό. Σε γενική συνέλευση τους οι εργαζόμενοι “Στο Κόκκινο” βάζουν τα όρια τους απέναντι στη νέα διοίκηση και μιλά΄ν για άτομα που δεν γνωρίζουν τη διαδικασία παραγωγής αλλά ζητούν και δίνουν “πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων”. Ζητούν επίσης την επάνοδο της Ευγενίας Λουπάκη.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΣΤΟΝ 105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Η συνέλευση των εργαζομένων στον 105.5 Στο Κόκκινο που συνεδρίασε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, έλαβε ομόφωνα τις ακόλουθες αποφάσεις:
1, Οι εργαζόμενοι/ες στον 105.5 Στο Κόκκινο δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε απολύσεις ή «απομακρύνσεις» εξαιτίας αναρτήσεων στα social media. Το τι γράφει ο καθένας/ καθεμία στα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορεί να ελέγχεται και να εγείρει ποινές ή απειλές για τη δουλειά του.