Εκδήλωση για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στα ΜΜΕ

Το συνδικαλιστικό σχήμα “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ” οργανώνει ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωση για τις Συλλογικές συμβάσεις εργασίας αύριο Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα στην ΕΣΗΕΑ.

Η πρόσκληση

15 χρόνια χωρίς συλλογική σύμβαση στα ΜΜΕ

Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν!

Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ (προσ)καλεί σε ανοιχτή συνέλευση συζήτηση με θέμα τη διεκδίκηση και υπογραφή συλλογικής σύμβασης για τους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, ιδιωτικά και κρατικά, την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), 3ος όροφος.

Θα παρουσιαστεί η πρόταση-πλαίσιο της Πρωτοβουλίας και στη συνέχεια θα παρέμβουν εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων από το χώρο των ΜΜΕ. (ΠΟΣΠΕΡΤ ΕΡΤ, Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων, Ενωση Φωτορεπόρτερ, Δίκτυο Αλληλεγγύης της ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, κ.α). Για τις εργασιακές συνθήκες στα ΜΜΕ και την ανάγκη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης εργασίας θα μιλήσουν:

Νεκτάριος Δαργάκης από την “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ”, Γιώργος Σκεπετζάκης από την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών σταθμών-ΕΤΙΤΑ, Ιωάννα Καρδάρα δημοσιογράφος από το ΑΠΕ, Αντώνης Νταβανέλλος, πρώην μέλος ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Σιδηροπούλου δημοσιογράφος freelancer

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ

(metopoanatropismme.blogspot.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *