Γίνε κι εσύ συμπαραγωγός στο «ντοκιμαντέρ των φτωχών»

AFISA00athensΛάβαμε και αναρτούμε από την ομάδα παραγωγής τους ντοκιμαντέρ. Για να ολοκληρωθεί χρειάζεται τη στήριξη όλων μας!

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, όπου στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι ανυπέρβλητες δυσκολίες για την καθημερινή διαβίωση  κι  ο καθένας που σηκώνει το δικό του σταυρό, αποφασίσαμε μια ομάδα άνεργων κινηματογραφιστών να δραστηριοποιηθούμε και να γυρίσουμε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους,  για τη στήριξη των θυμάτων της κοινωνικής ανισότητας και της αδικίας.

Η ταινία μας  «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ»  (το ντοκιμαντέρ των φτωχών) που γυρίζεται  εδώ και 3 χρόνια  σε γειτονιές της Αθήνας, έχει  συντελεστές   στη σκηνοθεσία  τον Τάκη  Μπαρδάκο, στη μουσική τον  Μάριο Στρόφαλη, και  στο μοντάζ  τον Κώστα Ιορδανίδη

Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο του μοντάζ αλλά για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το ανθρωπιστικό αυτό εγχείρημα χρειαζόμαστε τη δική σας συμβολή.  Από 2 ευρώ και πάνω γίνεστε συμπαραγωγός.

Η ταινία που θα έχει διάρκεια 70′,  προγραμματίζεται να έχει  ολοκληρωθεί  τον    Μάρτιο του 2015 και  ακολούθως να προβληθεί διεθνώς, μέσα από φεστιβάλ, κινηματογραφικές αίθουσες, κοινωνικούς χώρους, καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα.

Δημιουργούμε ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ όπου πρωταγωνιστές είναι οι από κάτω.  Αυτοί δηλαδή  που βιώνουν καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό. Μακροχρόνια άνεργοι, ανασφάλιστοι,  άστεγοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που κλεισμένοι  στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού  τους, ζουν το δικό τους βουβό δράμα σε μια πρωτόγνωρη κοινωνική πραγματικότητα.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν πάνω απο 3 χρόνια σε γειτονιές της Αθήνας, με έμφαση  εκεί όπου η κοινωνική  διαφοροποίηση πραγματοποιείται με έντονο τρόπο και   που πολλές φορές παίρνει  δραματικές διαστάσεις

 Περισσότερα στην ιστοσελίδα της ταινίας http://www.squarefilms.gr/el/

και εδώ το trailer της ταινίας

https://www.youtube.com/watch?v=0eZdG_iqqXw

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *