Κατηγορία: Εκπομπή

Στην εφημερίδα “Αυγή” λουκέτο, στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” κατάργηση εκπομπών και απολύσεις

Συντομότερα απ΄όσο αναμενόταν εκδηλώνεται η παρέμβαση Κασσελάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”. Ενώ οι εργαζόμενοι τόσο στην εφημερίδα “Αυγή” όσο και στο ραδιοφωνικό σταθμό παραμένουν απλήρωτοι, ενέργεια που εκτιμάται από τη γενική συνέλευση των εργαζόμενων ως “αντίποινα” της ηγεσίας στις συνεχιζόμενες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις τους με αίτημα να επανέλθει το καθημερινό φύλλο και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας, άρχισαν οι περικοπές και “Στο Κόκκινο”. Όπως ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του ραδιοφώνου καταργείται η απογευματινή ζώνη του σταθμού μετά τις 3.00 το απόγευμα. Πρόσχημα για μια ακόμη φορά το κόστος λειτουργίας, πραγματικός στόχος η απομάκρυνση των παραγωγών που εδώ και πολύ καιρό είχαν μπει στο στόχαστρο της νέας ηγεσίας επειδή συνέχιζαν να λειτουργούν ως δημοσιογράφοι,

«The Gaza Project»: Οι δημοσιογράφοι, παράπλευρες απώλειες ή στόχοι του ισραηλινού στρατού;

Οι δημοσιογράφοι, παράπλευρες απώλειες ή στόχοι του ισραηλινού στρατού; Τρομακτικός είναι ο αριθμός δημοσιογράφων – περισσότεροι από 100, κυρίως Παλαιστίνιοι—έχουν σκοτωθεί από την αρχή του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, μία από τις πιο φονικές συγκρούσεις για τον Τύπο. Μια ομάδα διεθνών μέσων ενημέρωσης, η οποία αποτελείται από 50 δημοσιογράφους που εκπροσωπούν 13 οργανισμούς, διεξήγαγε έρευνα για το θέμα υπό την αιγίδα του Forbidden Stories, ενός διεθνούς δικτύου που ειδικεύεται στην ερευνητική δημοσιογραφία.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε σήμερα σε μέσα όπως τα Der Spiegel, Le Monde, ARIJ (ομάδα αραβικών μέσων με έδρα την Ιορδανία), The Guardian, ZDF και άλλα και εξετάζει τις περιπτώσεις δημοσιογράφων που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν κατά την κάλυψη του πολέμου ή όταν προσπαθούσαν να περιγράψουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Γάζας, που είναι αντιμέτωποι με πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.

Στην ERTNews ανακυκλώνεται η προπαγάνδα του Μαξίμου

Στο Ραδιομέγαρο εργάζονται περί τους 600 δημοσιογράφους, με κάθε είδους εργασιακή σχέση. Η διοίκηση της ΕΡΤ κομπάζει για την μεγάλη της επιτυχία, τη δημιουργία του 24ωρου ειδησεογραφικού καναλιού ERT News. Γι’ αυτό αναδιαρθρώθηκε ο μηχανισμός ενημέρωσης σε μια ενιαία παραγωγή, όπου συγκεντρώνονται όλες οι ειδήσεις και η επιλογή γίνεται από τους  επικεφαλής αρχισυντάκτες για κάθε ξεχωριστό ΜΜΕ (δελτία σε ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 3, Διαδίκτυο, ΕΡΤ Νews). Ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται πολύ ευχαριστημένος από τις «επιτυχίες» αυτές, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση και διεύθυνσή της. Τα έσοδα, άλλωστε, για τη λειτουργία της ΕΡΤ, που εντάχθηκε το 2019 στις υπηρεσίες του πρωθυπουργικού γραφείου, προέρχονται αποκλειστικά από το ανταποδοτικό τέλος. 

Ποιος, λοιπόν, ιεραρχεί τις ειδήσεις στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό οργανισμό της χώρας; Ποιοί είναι αυτοί που επιλέγουν τι αφορά και ενδιαφέρει την κοινωνία;

Πουθενά σε ΕΡΤ- ΑΠΕ η είδηση για τον ένα χρόνο από το ναυάγιο στην Πύλο

600 άνθρωποι χάθηκαν σε ελληνική θάλασσα, 600 άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά, άνδρες βυθίστηκαν, πνίγηκαν με το ελληνικό αρμόδιο Λιμενικό να παρακολουθεί τον πνιγμό τους. Ένα χρόνο μετά κι ενώ σήμερα γίνονται διαδηλώσεις, ενώ κατατέθηκε μήνυση, ενώ υπήρξαν διεθνείς αντιδράσεις, ενώ αποδίδονται ευθύνες σε Frontex και λιμενικό, η είδηση δεν υπάρχει στην ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Δυο Μέσα υποτίθεται δημόσια που εξυπηρετούν την πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών. Αλλά πρόκειται για απλές υπηρεσίες στο μέγαρο Μαξίμου, στο πρωθυπουργικό γραφείο. Γι αυτό κι αν ανοίξεις τις πρώτες σελίδες τους η είδηση του ενός έτους από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο δεν υπάρχει πουθενά. Αλλά στην ΕΡΤ κόπηκε η συνέντευξη Τύπου του “Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών” από την ΕΡΤ, αποσιωπήθηκε ένα σημαντικό γεγονός που αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, το έγκλημα στην Πύλο δεν θα αποσιωπούσε; 

H ΠΟΕΣΥ καταδικάζει την αποσιώπηση της εκδήλωση για τα Τέμπη

Μετά την ΠΟΣΠΕΡΤ και η Ομοσπονδία δημοσιογράφων (ΠΟΕΣΥ)διαμαρτύρεται για την αποσιώπηση της εκδήλωσης του Συλλόγου συγγενών θυμάτων «Τέμπη 28-2-2023» την περασμένη εβδομάδα. Τη φίμωση κατήγγειλε ο Σύλλογος,  ΠΟΣΠΕΡΤ έκανε λόγο για “ημέρα ντροπής” και  ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης της ΕΡΤ ενώ η ΠΟΕΣΥ αναφέρει πως “η εκ των υστέρων αναφορά κι αυτή σε βίντεο για την προεκλογική δραστηριότητα των πολιτικών αρχηγών, μόλις μερικών δευτερολέπτων, η οποία όπως τονίζεται έγινε έπειτα από διαμαρτυρία του Συλλόγου, «επιβεβαιώνει το ατόπημα κατά της πολυφωνίας», σημειώνει η Πανελλήνια ομοσπονδία δημοσιογράφων.

Σαν σήμερα 11 χρόνια πριν έκλεισαν την ΕΡΤ

Επέτειος 11 ετών από το λουκέτο στην ΕΡΤ με ένα μόνο άρθρο στην Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου-Κουβέλη. Γράφαμε τότε στο greektv.com

Η τροικανή δικτατορία κλείνει τη δημόσια ΕΡΤ-το ραδιομέγαρο τελεί υπό έλεγχο των εργαζομένων!

Τη περίοδο της χούντας με νομοθετικά διατάγματα έμπαινε λουκέτο σε αντιπολιτευόμενες ή απλά ουδέτερες εφημερίδες. Σήμερα η τροϊκανή χούντα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θέλει να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ του δημοσίου συμφέροντος. Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων το ραδιομεγάρο πέρασε στα χέρια τους.

Οι ιστορίες από Gotham City του infowar στο Attica δείχνουν πως εξαγοράζει η αστυνομία την καλή της εικόνα

Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης δαπανά κάθε χρόνο περισσότερα  από το σύνολο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να αγοράζει εξοπλισμό που συναντάμε μόνο σε πολεμικές επιχειρήσεις αλλά και να «εξαγοράζει» την εικόνα της στα μέσα ενημέρωσης. Στο όγδοo επεισόδιο του INFOWAR, που θα προβληθεί  στο Attica TV την Παρασκευή 7 Ιουνίου τα μεσάνυχτα , παρατηρούμε το φαινόμενο της Copaganda – της προπαγάνδας της αστυνομίας. Εξετάζοντας τις σχέσεις της αστυνομίας με τη βιομηχανία του θεάματος σε όλο τον κόσμο – από τον Ντέρτι Χάρι μέχρι τον… ταξίαρχο Θεοχάρη – εξηγούμε πως οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές διαστρεβλώνουν την εικόνα μας για το έργο της αστυνομίας αλλά και την ίδια την έννοια της εγκληματικότητας. 

H United πουλάει τη Nova σε Άραβες(;), η United διαφημίζει δίκτυο οπτικών ινών!

Οι τίτλοι σε πρόσφατα δημοσιεύματα “Η Saudi Telecom φλερτάρει με την United Group, μητρική της Nova” (ski.gr) “Αραβες επενδυτές για Nova και United Group – Αποτίμηση €8 δισ. Θέλει να πουλήσει η BCP” (reporter.gr), στηρίζονται σε πληροφορίες που δημοσίευσαν το Reuters και το πρακτορείο Bloomberg, αποτυπώνουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις για την πρόθεση πώλησης της εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης Nova, United group. Την ίδια στιγμή η ίδια η εταιρεία διαφημίζει τις επενδύσεις της στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών. Μια επένδυση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στις 9 Ιουνίου 2022 κάνοντας λόγο για “επένδυση 2 δισεκ. ευρώ”

Κομματική διαφήμιση 5 εκατ. ευρώ στην ΤV, μέσα σε 15 μέρες!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί βλέπουμε συνεχώς τον Κ. Μητσοτάκης στην τηλεόραση; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Πρέπει να “καταναλωθεί” διαφήμιση αξίας 5 εκατ. ευρώ μέσα σε δυο εβδομάδες! Τυπικά, η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη άρχισε στις 25 Απριλίου – από αυτή την ημερομηνία μετρά την «πολιτική πολυφωνία» το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Η μόνη προεκλογική κίνηση έως πρόσφατα αφορούσε στα χαζοβιντεάκια του Μητσοτάκη, που εμφανίζεται ως κακός stand- up comedian στο TikTok με υπόκρουση το «Ζάρι» και οι εμφανίσεις Κασσελάκη μετά του συζύγου του ή οι ατάκες του ως καλού stand-up comedian.

Όπως είναι ανύπαρκτη στα μίντια η κάλυψη σοβαρών πολιτικών γεγονότων, εξίσου ανύπαρκτη είναι και η συζήτηση για τις ευρωεκλογές, το ρόλο της ΕΕ, τη δομή και τη λειτουργία της.

Οι εργαζόμενοι οι “Στο Κόκκινο” ενάντια στη στοχοποίηση εργαζόμενων από εταιρεία παραγωγού

ην Τετάρτη 15 Μαΐου η Συνέλευση εργαζομένων, ανέργων και φοιτητών στα ΜΜΕ (Κατάληψη ΕΣΗΕΑ) πραγματοποίησε παρέμβαση στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ποπολάρος”. Κατήγγειλε ότι ο παραγωγός της εκπομπής Π. Δεληγιάννης, ως συνιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης «Popolaros» στο Μετς, έχει προχωρήσει σε εκφοβιστικές αγωγές και μηνύσεις σε βάρος απολυμένου εργαζόμενου και του σωματείου του, επειδή διεκδίκησαν δεδουλευμένα. Μόλις αναφέρθηκε ο λόγος της παρέμβασης τα μικρόφωνα του σταθμού έκλεισαν. Ο δε παραγωγός κατήγγειλε επώνυμα στο σταθμό και στα δίκτυα πως υπήρξε “δυσφημιστική επίθεση εναντίον του. Η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων “Στο Κόκκινο” βγάζει στη σέντρα διοίκηση και παραγωγό του σταθμού μετά από εκφοβισμό και στοχοποίηση εργαζόμενης, δηλώνοντας πως
Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στον Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο δεν αισθάνονται ανασφάλεια από παρεμβάσεις πολιτικών ή συνδικαλιστικών ομάδων στον σταθμό και το ίδιο ισχύει και για την τελευταία. Θεωρούμε ότι ειρηνικές παρεμβάσεις αυτού του τύπου αποτελούν μέρος της πολιτικής κουλτούρας του σταθμού, η οποία τον καθιστά εδώ και 18 και πλέον χρόνια σημείο αναφοράς μιας διαφορετικής ενημέρωσης.

Καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, σύμφωνα με έρευνα

και τις συνήθειες των Ελλήνων το 2024″ που αναρτήθηκε σε τρία μέρη στην ιστοσελίδα της, καταγράφει μεγάλη έλλειψη εμπιστοσύνης στα ΜΜΕ. Η έρευνα, όπως θα δείτε και στον πίνακα, αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό και τη συντηρητική στροφή ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια της ανασφάλειας. Τα ΜΜΕ μαζί με κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα, Μη κυβερνητικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά “μη εμπιστοσύνης”. Ειδικότερα τα ΜΜΕ δεν τα εμπιστεύεται καθόλου το 46,2%, το 25,2% και 20,3 μάλλον δεν τα εμπιστεύεται και μόνο ένα 1,8% του δείγματος απάντησε πως τα εμπιστεύεται πλήρως.

Πίσω από το υπερθέαμα της Eurovision, οι αιρθμοί τεχνολογίας του σόου

Τώρα που έπεσαν οι τόνοι για την πρόσφατη Eurovision αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στην παραγωγή του υπερθεάματος και τις τεχνικές παραμέτρους τους. Ένα άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσίευσε η ιστοσελίδα radiotvlink.com/el με τίτλο “Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision 2024: Ένα Άρτιο Τεχνολογικώς Θέαμα!”.

Οι αριθμοί που αναφέρονται για την παραγωγή του σόου είναι πράγματι εντυπωσιακοί. Στην απευθείας μετάδοση του μουσικού show διάρκειας τεσσάρων και πλέον ωρών, χρησιμοποιήθηκαν  Ολογραμμάτα, LED Σκηνικά, εκατοντάδες μονάδες ήχου, ρομποτικές κάμερες αλλά και πολλές ακόμη τεχνολογογικές καινοτομίες. Η κάλυψη του τραγουδιού της Γαλλίας με τον Slimane Nebchi στη σκηνή σε μαύρο φόντο μόνο με τον κάμεραμεν να “ακολουθεί” τους ήχους με την κάμερα του, αποθεώθηκε δίνοντας του τον τίτλο του “Ήρωα της Eurovsion, το τέρας της εικονοληψίας”.

Video Games: Η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα

Στο νέο επεισόδιο “Ιστορίες από το Gotham City” με τους Άρη Χατζηστεφάνου και Χρήστο Αβραμίδη στο Attica TV, εξετάζεται η ιστορία των video games. Μια ιστορία που είναι συνυφασμένη με τους στόχους του Πενταγώνου. Το πως αυτό συμβαίνει θα το δούμε στο ντοκιμαντέρ απόψε τα μεσάνυχτα… 

Από την ημέρα που μια ομάδα ερευνητών δημιούργησε το πρώτο video game της ιστορίας, χρησιμοποιώντας χρήματα του Πενταγώνου, η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών διατήρησε στενούς δεσμούς με το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας και την παγκόσμια βιομηχανία όπλων. Για χιλιάδες gamers σε όλο τον κόσμο αυτή η σχέση άλλαξε την αντίληψή τους για το ρόλο των ΗΠΑ στη διεθνή γεωπολιτική σκηνή ενώ ορισμένοι από αυτούς κατέληξαν να υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η καταγγελία της γενοκτονίας που διαπράττει το Ισραήλ κυριάρχησε στη Eurovision

“Πρόκειται για συνδικαλιστική δράση. Καταδικάζουμε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττει το κράτος του Ισραήλ. Επιπλέον, το κράτος του Ισραήλ καταπατά την ελευθερία του Τύπου. Γι’ αυτό  διακόπτουμε για λίγο τη μετάδοση.  #CeaseFireNow #StopGenocideNow”. Αυτό ήταν το μήνυμα στις οθόνες της βέλιγκης τηλεόρασης VRT στην έναρξη της απευθείας μετάδοσης του 2ου ημιτελικού της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου.Η διακοπή της μετάδοσης από το κρατικό ολλανδόφωνο κανάλι έγινε από τα συνδικάτα του VRT.
Το μήνυμα ενάντια στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού παγκοσμιοποιήθηκε μέσα από το “θεσμό” που ισχυρίζεται πως δεν ασκεί πολιτική αν και όλες του οι αποφάσεις και ενέργειες στη φετεινή διοργάνωση είναι απόλυτα πολιτικές.

Με την BC Partners για την εξαγορά της United «φλερτάρει» η Emirates

Νεότερες πληροφορίες για τη μεταβίβαση της συνδρομητικής πλατφόρμας της Nova μεταφέρει η σελίδα reporter.gr.Όπως γράφει η μητρική BC Partners συζητά για την εξαγορά της United και με την Emirates. Μέχρι τώρα η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει την πρόθεση της να μεταβιβάσει την United που κατέχει τη συνδρομητική της Nova και πληροφορίες ανέφεραν το ενδιαφέρον της ΔΕΗ. Φαίνεται πως προέκυψε νέος ενδιαφερόμενος. Το ρεπορτάζ σημειώνει τo ενδεχόμενο “εξαγοράς της United Group BV εξετάζει η Emirates Telecommunications Group Co., η εταιρεία με έδρα το Άμπου Ντάμπι, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg σε μια συναλλαγή που θα μπορούσε να εκτοξεύσει την αποτίμηση της United στα 8 δισ. ευρώ”.

Απεργούν όλα τα ΜΜΕ την Πρωτομαγιά, αιχμή η Σύμβαση στα κρατικά media

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης, ως αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, που βιώνουμε την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο και ελεύθερο επαγγελματία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας και ταυτόχρονα διεκδικούμε την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την αποκατάσταση της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας και κυρίως το σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα ευτελισμού της Ενημέρωσης, με χρήση των SLAPPs και φαινομένων «παρακολούθησης» του δημοσιογραφικού έργου. Με κοινές αποφάσεις της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών και φωτορεπόρτερ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site

Porn and the City από το Infowar στο Attica TV

Πως επηρέασε η πορνογραφία τις τεχνολογικές εξελίξεις τον τελευταίο μισό αιώνα – από τις βιντεοκασέτες και τις πιστωτικές κάρτες, μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη και την ταχύτητα του ίντερνετ; Ποια ήταν η Eλληνίδα πρόσφυγας που ξέφυγε από τους Γερμανούς και έγινε βασίλισσα του πορνό στη Νέα Υόρκη; Πως η απόφαση του Pornhub να μας παρουσιάσει τους διασημότερους γυμνούς πίνακες έφερε στο φως ένα από τα μεγαλύτερα μονοπώλια στη βιομηχανία του θέματος;  

Στο πέμπτο επεισόδιο του INFOWAR που θα μεταδοθεί στο Attica TV, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 26 Απριλίου, ο Άρης Χατζηστεφάνου μας ξεναγεί στις περιοχές του Μανχάταν που κάποτε αποτελούσαν την «Ντίσνεϊλαντ της παγκόσμιας πορνογραφίας»

Info war στην τηλεόραση του Attica μέρος 4ο. Περί κόκκων σκόνης…

Μπορεί μερικοί κόκκοι σκόνης να έχουν καταγράψει την ιστορία της ανθρωπότητας – από το θάνατο θεών και ανθρώπων στην Τροία μέχρι την άνοδο και την πτώση των μεγαλύτερων αυτοκρατοριών;Στο τέταρτο επεισόδιο του Infowar, Ιστορίες από το Gotham City με τον Άρη Χατζηστεφάνου και τον Χρήστο Αβραμίδη, που θα μεταδοθεί στο Attica TV τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Απριλίου, συναντάμε τρείς ανθρώπους που υπόσχονται να αποκρυπτογραφήσουν την πολιτική και οικονομική ιστορία της σκόνης.

Επίκαιρη ερώτηση για την ΕΡΤ από το ΚΚΕ

Από την επίκαιρη ερώτηση προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο που κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενήγ μαθαίνουμε πως η διοίκηση της ΕΡΤ δεν πήρε πίσω την επιβολή της 6ήμερης εργασίας για τους δημοσιογράφους της κρατικής TV όπως υποστήριξαν συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΣΗΕΑ. Όπως σσμειώνεται στην ερώτηση η εφαρμογή της διάταξης θα αρχίσει την 1η Ιουλίου, μέσα στη θερινή ραστώνη. Η ΕΣΗΕΑ από την άλλη έχει δηλώσει πως σε περίπτωση που η διοίκηση επιμείνει στην διάταξη θα προχωρήσει σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Παρακάτω η πλήρης επίκαιρη ερώτηση