Οι ιστορίες από Gotham City του infowar στο Attica δείχνουν πως εξαγοράζει η αστυνομία την καλή της εικόνα

Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης δαπανά κάθε χρόνο περισσότερα  από το σύνολο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Με αυτά τα χρήματα μπορεί να αγοράζει εξοπλισμό που συναντάμε μόνο σε πολεμικές επιχειρήσεις αλλά και να «εξαγοράζει» την εικόνα της στα μέσα ενημέρωσης. Στο όγδοo επεισόδιο του INFOWAR, που θα προβληθεί  στο Attica TV την Παρασκευή 7 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, παρατηρούμε το φαινόμενο της Copaganda – της προπαγάνδας της αστυνομίας. Εξετάζοντας τις σχέσεις της αστυνομίας με τη βιομηχανία του θεάματος σε όλο τον κόσμο – από τον Ντέρτι Χάρι μέχρι τον… ταξίαρχο Θεοχάρη – εξηγούμε πως οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές διαστρεβλώνουν την εικόνα μας για το έργο της αστυνομίας αλλά και την ίδια την έννοια της εγκληματικότητας.

Στο όγδοο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, ο Άρης Χατζηστεφάνου και ο Χρήστος Αβραμίδης ρίχνουν το φως στον καθρέφτη που μακιγιάρεται η εικόνα της αστυνομίας.

Το INFOWAR, ένα από τα παλιότερα ελληνικά podcast, επέστρεψε στην τηλεόραση. Σε κάθε επεισόδιο μια φαινομενικά απλή παρατήρηση από τη ζωή στη Νέα Υόρκη μετατρέπεται σε έναυσμα για την ανάλυση κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών φαινομένων που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Διεύθυνση φωτογραφίας: Θάνος Τσάντας. Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Κωνσταντοπούλου. Πρωτότυπη μουσική: Ερμής Γεωργιάδης.
Αποκλειστικά από το Attica TV, σε πρώτη προβολή τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και σε επανάληψη το Σάββατο στις 20:00.
Δείτε όλα τα προηγούμενα επεισόδια στο Info-war.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *