Ρεπορτάζ Eldorando στην ΕΡΤ με συντάκτες δελτία τύπου της εταιρείας

ελντοράντοΕύλογη η απορία του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου ο οποίος γνωρίζει για το θέμα-ρεπορτάζ της Eldorando όσα δεν γνωρίζει κανείς άλλος. Ενώ δίνει το ρεπορτάζ στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, στην τηλεόραση δεν τον βγάουν. Προφανώς τους φθάνει η συντάκτρια, επίσης από Θεσσαλονίκη, η οποία μεταφέρει τη γραμμή Μητσοτάκη για την εταιρεία. Προφανώς για να έχει και η τηλεόραση της ΕΡΤ την ίδια στάση με τα άλλα ιδιωτικά κανάλια. Κάθε άλλη εξήγηση μας φαίνεται περίεργη. Ή μήπως όχι;

Του Στέλιου Νικητόπουλου στη σελίδα του στο fb

Δεν θα έγραφα το παρακάτω σχόλιο αν δεν με “φούντωναν” καλοί φίλοι. Με ρωτούν λοιπόν γιατί η τηλεοπτική ΕΡΤ δεν αξιοποιεί τους συντάκτες της και γιατί αυτά τα βασικά που είπα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ δεν με βγάζουν να τα πω στην τηλεόραση της ΕΡΤ και έχει φλομώσει ο κόσμος στην αναπαραγωγή της προπαγάνδας των πολιτικών υπηρετών της Eldorado.

Τι να σας πω ρε παιδιά. Πουθενά αλλού, παρά μόνο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, δεν ακούστηκε η αλήθεια για το αρσενικό, που είναι η βασική αιτία που οι επιστήμονες του ΥΠΕΝ απέρριψαν τη μέθοδο μεταλλουργίας.

Πώς θα καταλάβει ο κόσμος γιατί γίνεται ο κακός χαμός αν δεν πεις ότι θα εκλύονται στην ατμόσφαιρα 20.000 τόνοι αρσενικού το χρόνο αντί για 20 κιλά που είναι το επιτρεπτό όριο;”

1 comment for “Ρεπορτάζ Eldorando στην ΕΡΤ με συντάκτες δελτία τύπου της εταιρείας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *