Στην “αυλή” του ΣΥΡΙΖΑ οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της “Αυγής”

Στάση εργασίας σήμερα για τους εργαζόμενους στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, απεργία για τους εργαζόμενους της “Αυγής” και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου όπου θα συνεδριάσει η Κ.Ε του κόμματος. Οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνουν σταδιακά τις αντιδράσεις τους, απαντώντας στον “εκβιασμό” της ηγεσίας που δεν πλήρωσε τα δεδουλευμένα με πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν λεφτά!

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων στην “Αυγή” ενημερώνει για τις εξελίξεις ενώ στο ψήφισμα των εργαζόμενων “Στο Κόκκινο” σημειώνεται πως δεν έχουν πληρωθεί για τον Ιούνιο. Με τίτλο “Η ιστορία δεν τελείωσε” οι εργαζόμενοι της “Αυγής” καλούν σε δυο συγκεντρώσεις: Σήμερα το πρωί στην πλατεία Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Το Σάββατο 06/07/2024, 09.30, πλατεία Καραϊσκάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στο ξενοδοχείο Wyndham

Πάρτε πίσω το λουκέτο στην ημερήσια ΑΥΓΗ
-Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ
-Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Καμία απόλυση
-Να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα. Καμία περιστολή στα εργασιακά μας δικαιώματα
Το Ψήφισμα εργαζόμενων “Στο Κόκκινο”
Επαναλαμβάνουμε την πλήρη και αμέριστη αλληλεγγύη μας στις/στους εργαζόμενες/ους της ΑΥΓΗΣ και τα δίκαια αιτήματα τους για επανακυκλοφορία του καθημερινού φύλλου και διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
2. Εκφράζουμε την ανησυχία μας για την καθυστέρηση των δεδουλευμένων του Ιουνίου, ζητάμε την άμεση εξόφληση τους καθώς και εγγύηση για καταβολή 2,5 μισθών (Ιούνιος, Ιούλιος, επίδομα αδείας) μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
3. Ζητάμε συνάντηση με την διοίκηση της LEFT MEDIA και το βασικό μέτοχο προκειμένου να μας παρουσιαστεί το πλάνο του σταθμού.
4. Κηρύσσουμε στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 4/7 και ώρα 09:00 – 13:00 και καλούμε μαζί με τους συναδέλφους της ΑΥΓΗΣ σε συγκέντρωση για να παραβρεθούμε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *