Η πρώτη πλήρης εφαρμογή ηλεκτρονικής συνέλευσης-ψηφοφορίας από σωματείο ΜΜΕ

Η ΕΣΗΕΑ είναι το πρώτο πρωτοβάθμιο σωματείο στα ΜΜΕ που ενσωμάτωσε τα κουπόνια σίτισης σε κείμενο Συλλογικής σύμβασης εργασίας, η ΕΠΗΕΑ γίνεται το πρώτο πρωτοβάθμιο σωματείο που εφαρμόζει πλήρως τις διατάξεις του νόμου Χατζηδάκι. Κάλεσε αποκλειστικά σε ηλεκτρονική γενική συνέλευση και ηλεκτρονική ψηφοφορία! Τη μέθοδο έχει εφαρμόσει με τεράστια επιτυχία το ΔΣ του ασφαλιστικού ταμείου των ΜΜΕ, ο ΕΔΟΕΑΠ, αποκλείοντας τον ουσιαστικό διάλογο και κυρίως την ανεπιθύμητη κριτική στα πεπραγμένα της διοίκησης του ταμείου. Για την επιλογή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αναδημοσιεύουμε το εύστοχο σχόλιο από το μπλογκ https://sxoliastisepiea.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΟ της συντονιστικής γραμματείας του ΔΙΚΤΥΟΥ αλληλεγγύης & παρέμβασης στην ΕΠΗΕΑ.
                          O Κύριος Γκανάς και οι ομοτράπεζοι του
Εξ αποστάσεως με ετεροχρονισμένα μέτρα υγειονομικής “προστασίας” για την αποφυγή επιμολύνσεων του κοινού από τον συχρωτισμό λόγω covid-όπως προνοητικά αναφέρει η πρόσκληση  της διοίκησης της ΕΠΗΕΑ,μεταξύ άλλων ευτράπελων οπως:
●Η επικύρωση παντελώς άγνωστων πεπραγμένων/προυπολογισμών διοικητικής και οικονομικής χρήσης.
●Εν λευκώ εξουσιοδοτήσεις στο ΔΣ στη κήρυξη φαντασιακών απεργιών και στάσεων εργασίας,υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας,που η ισχύς τους έχει λήξει πλέον της εικοσαετίας….
Χωρίς εκλογή εκπροσώπων εργαζομένων/συνταξιούχων πλέον της δεκαετίας…χωρίς μικτό συμβούλιο κλπ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ:Εθιμοτυπικά η εξ αποστάσεως απαλλαγή της διοίκησης από κάθε ευθύνη.
Σαν τις επαναλήψεις τηλεπαιχνιδιών με τη βοήθεια του κοινού.
Ο “ιδιοκτήτης”του brand name επαναλαμβανόμενα στεγάζει τις ανάγκες και τις ιδιοτέλειες του-συμπεριλαμβανομένων των ψιχίων μιας χούφτας αυλικών και αδιάφορων υπηκόων.Η δουλειά να γίνεται έστω και σε δραματικά πλέον περιορισμένο κύκλο εργασιών από έλλειψη ενδιαφέροντος ως αξία χρήσης…ακόμα και από εργοδοτικής πλευράς.
Τι και εάν είναι εγγεγραμμένα  και αξιότιμα  μέλη…οι καιροί αλλάζουν τις προτεραιότητες.
Κάποιοι εξακολουθούν ακόμη να ψαρεύουν πελάτες  σε βαλτωμένα νερά…
Αρκεί να απαγγείλουν το χιλιοειπωμένο ποίημα τους.
Και ύστερα φταίνε οι “Γκανάδες”του καθεστώτος.
Προκαθορισμένοι ρόλοι…οικόσιτων.
Μπορείτε να δείτε τη διαδικασία της υποτιθέμενης γενικής συνέλευσης όπως τη δίνει η διοίκηση της ΕΠΗΕΑ στη σελίδα της εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *