Με ΜΑΤ και τραμπουκισμούς νέα επιχείρηση έξωσης της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού

αναδημοσίευση από το prin.gr

Επέστρεψαν στον “τόπο του εγκλήματος” ΜΑΤ και δικαστικός επιμελητής μετά από δύο χρόνια, επιδιώκοντας για άλλη μια φορά να πετάξουν έξω από το σπίτι της την συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού στην περιοχή του Ζωγράφου. Είναι αποκαλυπτικό του οργίου εξώσεων που εκτυλίσσεται πανελλαδικά σε βάρος οικογενειών εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο σε ένδειξη συμπαράστασης, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί για να αντιμετωπίσουν τους συγκεντρωμένους, προστατεύοντας τον δικαστικό επιμελητή.

Η αστυνομία, που λειτουργεί ως φρουρός των αρπακτικών των σπιτιών, συνέλαβε μάλιστα την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση των εκπροσώπων της εταιρείας.

Η Ιωάννα Κολοβού, που έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, κατήγγειλε ότι έχουν σπάσει την πόρτα του σπιτιού της με πριόνι!

Οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και απαιτούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Στο σημείο βρίσκονται και φοιτητές/τριες από τις καταλήψεις των σχολών στην Πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητικοί σύλλογοι βρίσκονται στο πλευρό του λαού! Το 2022 μετά από συγκεντρώσεις και δράσεις αλληλεγγύης η Ιωάννα Κολοβού κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της όπου έμενε έως και σήμερα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει ολόκληρο το τετράγωνο που βρίσκεται το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού. Η αστυνομία και τα ΜΑΤ, όπως και ο Χρυσοχοΐδης και σύσσωμη η κυβέρνηση, στο πλευρό των αρπακτικών, funds και servicers, αρπάζουν τα σπίτια του λαού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *