Συνεχίζουν στην ΕΡΤ να “κόβουν” το ΠΡΙΝ, έντονη διαμαρτυρία του εκδότη Δ. Δεσύλλα στη Βουλή

Η εκπομπή του Σαββατοκύριακου, ενημερωτική όπως λέει, στην ΕΡΤ 1 έχει επιλεκτικές εμμονές. Κόβει διαρκώς από την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων του αθηναϊκού Τύπου την εφημερίδα ΠΡΙΝ. Η εφημερίδα δια του εκδότη της Δ. Δεσύλλα διαμαρτυρήθηκε πολλές φορές στη διοίκηση της ΕΡΤ. Αδιαφόρησαν, δεν έλαβαν υπόψη την καταγγελία, συνέχισαν τα ίδια. Παρουσιάζουν όλα τα πρωτοσέλιδα, συζητάνε αυτά που επιλέγουν, ξεπετάνε όσα δεν τους αρέσουν αλλά το ΠΡΙΝ παραμένει εξαφανισμένο από το φακό της κρατικής τηλεόρασης που πληρώνουμε όλοι για να είναι “δημόσια”. Αλλά για ορισμένους “διορισμένους” παρουσιαστές είναι τηλεόραση του Μαξίμου. Ο Δ. Δεσύλλας με σκληρή καταγγελία του μιλά για “αλαζονεία” και “θράσος” της ΕΡΤ. Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ N. ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Εκδότης της Εφημερίδας «ΠΡΙΝ»Προς: Την Διοίκηση της ΕΡΤ

ΚΟΙΝ: α) Γραφείο Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη β) ΕΣΗΕΑ γ) Πρόεδρο Βουλής κ. Τασούλα δ) Αθηναϊκό Τύπο 

ΘΕΜΑ: Συνεχιζόμενη αθλιότητα της ΕΡΤ σε βάρος του «ΠΡΙΝ»

Κύριοι!

Για πολλοστή φορά το Σάββατο 23/9/23 (ώρα 7.00) στην εκπομπή Σαββατοκύριακο από τις 6, εξαφανίσατε το «ΠΡΙΝ» από την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων όλων των εφημερίδων, που έκανε ο κ. Δ. Κοταρίδης. Αθλιότητα επαναλαμβανόμενη – παρά τις συχνές έγγραφες διαμαρτυρίες μου – ξεπερνά κάθε όριο απρέπειας, αλαζονείας και αλητείας! 

Οι αναγνώστες του «ΠΡΙΝ» πληρώνουν κι αυτοί, το γνωστό χαράτσι της ΕΡΤ (μέσω της ΔΕΗ). Απαιτούν στοιχειώδη ισοτιμία, έστω για τα προσχήματα. Διαφωνούν ριζικά με την αποκρουστική – χειρουργική – λογοκριτική πρακτική ότι «πολυφωνία είναι να ακούγονται όλες οι φωνές του κ. Κοταρίδη», δηλαδή του κ. Μητσοτάκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *