Δίλημμα καυτή πατάτα στο Μαξίμου: Λ. Ταγματάρχης ή Σ. Καπάκος!

%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%82Η καυτή πατάτα της ΕΡΤ βρίσκεται πλέον στα χέρια του Μαξίμου. Το ΔΣ της ΕΡΤ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αποπομπή του γενικού διευθυντή ειδήσεων Στ. Καπάκου. Ο οποίος, όπως θυμόμαστε είναι επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε από σαράντα και κύματα για να καταφέρει να τον προωθήσει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Και εκεί έπρεπε να βρει άκρη και να κάνει παιχνίδι με την έτερη επιλογή της κυβέρνησης, τον Λάμπη Ταγματάρχη.

Η διαμάχη των δυο στελεχών έφθασε στο αποκορύφωμα και όπως γράφαμε τέθηκε πλέον ανοιχτά με τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ στην ΕΡΤ. Σε αυτό τέθηκε ανοιχτά το θέμα της μη συνεργασίας και το δίλημμα της αντικατάστασης του μεταφέρεται στο Μαξίμου. Όπως μαθαίνουμε πάντως το μήνυμα είναι σαφές “Η εμείς ή ο Καπάκος”!

Δεν γνωρίζουμε με ποια ακριβώς επιχειρήματα θα αιτιολογήσει το ΔΣ της ΕΡΤ την απόφαση αποπομπής του γενικού διευθυντή ειδήσεων, είναι βέβαιο όμως πως αν το Μαξίμου έχει ήδη συναινέσει σε αυτήν θα έχει να αντιμετωπίσει άλλη μια τηλεοπτική κρίση σε δικό της έδαφος. Η κομματική επιλογή της ….απέτυχε. Δεν γνωρίζουμε αν στη σημερινή συνεδρίαση έπαιξε ρόλο και η συνάντηση ενημέρωσης ττων εργαζομένων στην οποία κάλεσε για πρώτη φορά από την ημέρα του ανοίγματος της ΕΡΤ, η ηγεσία για να εξηγήσει την επίθεση εναντίον στην ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *