ΤεχνικοίTV: Καταδικάζουν τον συνδικαλιστή υπερασπιστή των ιδιοκτητών Mega

ετιταΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι συνάδελφοι τεχνικοί, καταδικάζουν την απαράδεκτη στάση του «συνδικαλιστή» αντιπροέδρου της Ε.Π.Η.Ε.Α. Δημήτρη Σοφρώνη. Ο συγκεκριμένος κύριος παρέστη με την μεριά της εργοδοσίας στην πρόσφατη εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ασκήσει η Ένωσή μας για τους συναδέλφους τεχνικούς του MEGA για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων που τους οφείλονται. Έφτασε δε στο σημείο να επιτεθεί φραστικά σε μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου παρουσία του προέδρου και του Γ. Γραμματέα της Ένωσης.

Με αυτή την συμπεριφορά δεν θα μας εξέπληττε αν τον βλέπαμε και ως μάρτυρα στο πλευρό της εργοδοτικής πλευράς, κάτι που δεν είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε αφού αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Έτσι αντιλαμβάνεται τον συνδικαλισμό ο εν λόγω κύριος; Εκλέγεται από τους εργαζόμενους για να υπερασπίζεται και να διαφυλάττει τα συμφέροντα της εργοδοσίας; Την στιγμή που 120 εργαζόμενοι τεχνικοί προσπαθούν να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλουν οι μεγαλύτεροι οικονομικοί παράγοντες της χώρας, ο Δημήτρης Σοφρώνης απροκάλυπτα και με ιδιαίτερο πάθος παίρνει το μέρος αυτών που μας χρησιμοποιούν για τα πολιτικά και επιχειρηματικά τους παιχνίδια.

Άραγε όταν θα έρθει η στιγμή που οι διοικητικοί υπάλληλοι του MEGA αποφασίσουν να ακολουθήσουν τον ίδιο νομικό δρόμο, θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων που υποτίθεται πως υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους, ή θα ταχτεί και πάλι στο πλευρό της εργοδοσίας;

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. να λάβουν δραστικά μέτρα και να μην επιτρέψουν στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν όχι μόνο την ;Eνωσή τους αλλά και ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.