Ο Alpha «απειλεί» όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!

Στα πρότυπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha του ομίλου Βαρδινογιάννη εκδίδει «εντολή» υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό του, προειδοποιώντας όσους δεν εμβολιαστούν έως τον Σεπτέμβριο με πρόσθετα «νόμιμα» μέτρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε απολύσεις μη εμβολιασμένων!

Στα προσωπικά μέιλ εργαζομένων του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού Alpha έφθασε μήνυμα της διοίκησης με το οποίο ενημερώνει το προσωπικό πως οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε εμβολιασμό.

Το μήνυμα δεν μένει μόνο στην ενημέρωση για τις επιπτώσεις της μετάλλαξης Δέλτα ή στην παρακίνηση των εργαζομένων να εμβολιαστούν.

Απεναντίας  προχωρά σε «απειλές» σε όσους δεν προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, ζητώντας ενημέρωση από γιατρό -παραβιάζοντας και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα- για τους πιθανούς λόγους μη εμβολιασμού για λόγους υγείας, ως τις 15 Ιουλίου. Προειδοποιεί δε πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα λάβει μέτρα. Η εταιρεία, γράφει, θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. «Επισημαίνουμε τέλος πως η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες», καταλήγει.

Πηγή: ΠΡΙΝ

1 comment for “Ο Alpha «απειλεί» όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *