Με συνομιλίες φωτιά Βγενόπουλου το νέο Hot Doc

hotdoc-neoΣτο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών που εξετάζουν με νέα τους έρευνα σχέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου με μαύρο χρήμα και κρυφές εταιρίες, βρίσκονται συνομιλίες «φωτιά» του επιχειρηματία και συνεργατών του, τις οποίες αποκαλύπτει το Hot Doc. Στις νομίμως καταγεγραμμένες συνακροάσεις οι οποίες παραδόθηκαν στην Εισαγγελία από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ακριβώς επειδή περιέχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα στελέχη του Βγενόπουλου αναφέρονται σε μη νόμιμες συναλλαγές, γίνονται άμεσες και έμμεσες αναφορές σε κίνηση χρημάτων που πρέπει να δικαιολογηθούν ή να εμφανιστεί ότι προέρχονται από τρίτους.
Το Hot Doc αποκαλύπτει όλες της ηχογραφημένες συνομιλίες που «καίνε» τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Πότε έγιναν και πως συνδέονται με τα στοιχεία που αποκάλυψαν οι έλεγχοι για τις δανειοδοτήσεις στη Λαϊκή Τράπεζα
Διαβάστε ακόμη στο Hot Doc:

Κίνδυνος για το φράγμα της τεχνητής λίμνης του ποταμού Πηνειού στην Ηλεία: Βρίσκεται εγκαταλελειμμένο πάνω σε επικίνδυνα σεισμικά ρήγματα.
Ποινική δίωξη για σοβαρά κακουργήματα σε συνεργάτες του Βγενόπουλου: Κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απάτη και πλαστογραφία.
Facetime και Show Time για τον Ερντογάν: Η επόμενη μέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.
Μπόρις Τζόνσον: Ένας «ψεύτης» στο υπουργείο Εξωτερικών.
Καλός στρατιώτης είναι ο ικανοποιημένος στρατιώτης: Η ιστορία του στρατηγού Χούκερ που τ’ όνομά του έγινε συνώνυμο της πορνείας – οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Λίνκολν και μια μυστηριώδης επιστολή.
«Maggie Out» – Ροκ εναντίον Θάτσερ: Πώς η πολιτικός και επί ένδεκα χρόνια πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έγινε σύμβολο «μίσους» και ταυτόχρονα «μούσα» καλλιτεχνών που αντιπολιτεύονταν τις νεοφιλελεύθερες καταστροφικές πολιτικές της.
Σοφία Μαυραγάνη: Η γνωστή χορογράφος μιλάει στο Hot Doc για τις βουβές αναταράξεις που διεμβολίζουν το ευρωπαϊκό εγχείρημα και για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πεδίου σχέσεων και κοινωνικών πρακτικών.
Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Η ηθοποιός που θα πρωταγωνιστεί στους Όρνιθες του Αριστοφάνη, μιλάει στο Hot Doc για το θεατρικό γεγονός του καλοκαιριού, για την ουτοπία και τη σύνδεσή της με τον προγραμματισμό, αλλά και για την πορεία της στον χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *