Αέρας κοπανιστός η ιντερνετική ανάπτυξη ΜΜΕ

αθλητικάΛάβαμε και δημοσιεύουμε την είδηση για το άδοξο τέλος ενός ακόμη “ομίλου” στα αθλητικά sites. Μια παρατήρηση μόνο. Με αέρα κοπανιστό Μέσο ενημέρωσης δεν φτιάχνεις. Και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη φάση αναδιάταξης του χώρου, φέρουν την τελευταία ευθύνη. Η κύρια ευθύνη ανήκει, ως συνήθως στο κράτος. Για να ανοίξεις ένα περίπτερο ή ένα μαγαζάκι σε ελέγχουν με μυριάδες τρόπους. Για να ανοίξεις ένα ΜΜΕ αρκεί μια πολιτική ή οικονομική υποστήριξη από ιδιωτικό ή κρατικό φορέα…

Πέφτει σύννεφο το φέσι!

Αδοξο τέλος, ύστερα από ενάμισι χρόνο, είχε η προσπάθεια του Σταύρου Καρυάκατζη και συνεργατών του για τη δημιουργία ομίλου με αθλητικά sites. Εφτασε τα τρία (sportit.gr, ilovebet.gr και superbasket.gr) ωστόσο το λουκέτο πλέον δεν αρκεί. Κι αυτό διότι στα δύο εκ των τριών πληρώθηκαν για τελευταία φορά πριν από ένα μήνα και έλαβαν τον μισθό Φεβρουαρίου (!) ενώ στο I Love Bet τελευταία φορά, επίσης ένα μήνα πριν, καταβλήθηκε ο Μάρτιος.

Ο λόγος είναι ότι αποχώρησε, τον Δεκέμβριο, μια στοιχηματική εταιρεία που τα χορηγούσε όλα και έκτοτε ο Καρυάκατζης προσπαθεί να βρει χορηγό, υποσχόμενος εδώ και μήνες ΟΠΑΠ ενώ ορισμένες πληρωμένες έγιναν με κάρτες Money Safe που επίσης χορήγησε για λίγο διάστημα τα sites.Τα sites υπολειτουργούν, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έχουν αποχωρήσει και περιμένουν μπας και πάρουν έστω ένα μέρος των οφειλομένων….

Leave a Reply

Your email address will not be published.