O Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια και η Βουλή TV άλλαξε πλάνο!

1-β 2-βΈνα πρωτοφανές επεισόδιο έγινε σήμερα στη Βουλή. Ο ναζιστής Η. Κασιδιάρης χτύπησε τον βουλευτή της ΝΔ Ν. Δένδια αλλά το πλάνο δεν υπάρχει, γιατί η τηλεόραση της Βουλής φρόντισε να γυρίσει το πλάνο από κοντινό σε γενικό! Με τα γράμματα του super επάνω στην οθόνη δεν φαίνεται καν το επεισόδιο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο https://youtu.be/IV0lgdJEwXQ ενώ ως το 6 δευτερόπλεπτο το κανάλι της Βουλής έχει την κάμερα πάνω στους πρωταγωνιστές και ακούγεται η ερεθισμένη φωνή του ναζιστή προς τον βουλευτή της Ν.Δ “Τι θες τώρα, δεν βλέπεις ότι μιλάω;”, το πλάνο ανοίγει ξαφνικά ενώ ο Κασιδιάρης επιτίθεται στον Ν. Δένδια!

Δεν γνωρίζουμε αν στο κανάλι της Βουλής υπάρχει οδηγία να αλλάζει πλάνο όταν υπάρχουν αψιμαχίες, τα αντανακλαστικά του σκηνοθέτη όμως ήταν άμεσα. Μη τυχνόν και βγει στον αέρα η επιθετική συμπεριφορά των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Τον Η. Κασιδιάρη όπως μάθαμε, τον απομάκρυναν από τη Βουλή αλλά προφανώς και θα επιστρέψει πάλι αφού παραμένει-παρά τις βαριές κατηγορίες- να θεωρείται νόμιμο κόμμα για την αστική δημοκρατία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *