info-war: Πόσοι από το Catastroika έγιναν υπουργοί;

info-warΤι θυμάστε από το Debtocracy?
Γιατί δεν ήρθαν τα ελικόπτερα?
Πόσοι από τους συνεντευξιαζόμενους του Catastroika έγιναν υπουργοί?
Ξέχασαν τα ιδιωτικά κανάλια την στήριξη στην άνοδο του ναζισμού ?
Τελικά ήταν πραξικόπημα όσα         συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015?

 INFOWAR – ιαδα 2016
Debtocracy, Catastroika, φασισμός Inc και Αυτό δεν είναι ένα πραξικόπημα σε μια ημέρα στο Τριανόν

Ο κινηματογράφος Τριανόν παρουσιάζει την Πέμπτη 2 Ιουνίου όλα τα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ της Infowar Productions σε μια ημέρα αφιερωμένη στον κινηματογράφο που γεννήθηκε στα χρόνια των μνημονίων αλλά και στο μεγαλύτερο πλήθος χρηματοδότηση εγχείρημα που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

 Καθώς οι προβολές του νέου ντοκιμαντέρ This is not a coup συνεχίζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη η ομάδα της INFOWAR Productions ρίχνει μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν παρακολουθώντας σε μια ημέρα όλα τα προηγούμενα ντοκιμαντέρ (Debtocracy, Catastroika, φασισμός Inc).
Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ, τα οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 6,5 εκατομμύρια θεατές στο Ιντερνετ, εξετάζουν σε ποιες από τις προβλέψεις τους … έπεσαν μέσα και τι θα άλλαζαν σήμερα στις παραγωγές τους .

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με το κοινό και την παρουσία του δημοσιογράφου και συγγραφέα Πέτρου Παπακωνσταντίνου, του οικονομολόγου Λεωνίδα Βατικιώτη και του Δημοσιογράφου Αρη Χατζηστεφάνου.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 17:00 με το Debtocracy και θα ακολουθήσει το Catastroika στις 18:15 και το Φασισμός Α.Ε στις 20:00. Από τις 21:30 θα ξεκινήσει το πάνελ με τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου, τον Λεωνίδα Βατικιώτη και τον Άρη Χατζηστεφάνου και η βραδιά θα συνεχιστεί με το ντοκιμαντέρ Αυτό δεν είναι ένα πραξικόπημα μετά τις 10:00.

Μια infowar-ιάδα με πολύ ποπ κορν και καλή παρέα.

Ενιαίο εισιτήριο 7 ευρώ
Facebook εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *