Δέκα χρόνια Ψηφιακή Τηλεόραση!

0Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Σεπτεμβρίουτου περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Με το τεύχος αυτό συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το αναγνωστικό μας κοινό που μας κρατά στην κορυφή εδώ και τόσα χρόνια, καθώς και να του εγγυηθούμε πως το περιοδικό θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να ενημερώνει σωστά και έγκαιρα τους αναγνώστες του

Η νέα Ψηφιακή Τηλεόραση περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία, με ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ των καινοτόμων προϊόντων που δοκιμάσαμε το μήνα αυτό.

Το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού αφορά αυτούς που δεν ”χόρτασαν” με τις θερινές αθλητικές διοργανώσεις και θέλουν να πληροφορηθούν για το που θα δουν τις δημοφιλέστερες αθλητικές διοργανώσεις την νέασεζόν.Ο Χάρης Ματθαίου, λοιπόν, ετοίμασε έναν πλήρως ενημερωμένο αθλητικό χάρτη, ώστε να γνωρίζεται τα αθλητικά δικαιώματα που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα, ο κάθε τηλεοπτικός πάροχος, ελληνικός ή ευρωπαϊκός..

 

Η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης και αυτό το μήνα δοκίμασε και σας παρουσιάζει νέα προϊόντα που ήρθαν για να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ο ZGEMMA H.2Hαποτελεί τον πιο οικονομικό Enigma2 Comboδέκτη, ο οποίος εκτός από χαμηλή τιμή διαθέτει και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το ZoneFlex R510 Unleashedτης RuckusNetworks, που δεν είναι ένα συνηθισμένο accesspoint, καθώς έχει ενσωματωμένη τεχνολογία αυτόματα προσαρμοζόμενης κεραίας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή Wi-Fi

σύνδεση.

Τέλος, το νέο πεδιόμετρο PROMAX RANGERNeo 2έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, που θέλει ένα αξιόπιστο και εξελιγμένο εργαλείο στα χέρια του.

Όπως πάντα, η Ματίνα Παπαχριστούδημας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλοςδίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασηςνα γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *