O εύκολος αντίπαλος της ΝΔ για την κυβέρνηση στην ΕΡΤ

ερτ-4Βγήκε πάλι ο αρχηγός της Ν.Δ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε για την ΕΡΤ, δεν θα κάνει λέει απολύσεις αλλά θέλει αξιολόγηση προσωπικού και μειωμένο ανταποδοτικό τέλος. Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το ΔΣ της “Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ”. Ευκαιρία δεν έχασε το αρμόδιο υπουργείο να διοχετεύσει τις απόψεις του μέσω “κύλων” και φυσικά σε ρεπορτάζ του ΑΠΕ. Οι …κύκλοι dήλωσαν πως η ΝΔ θέλει να εκχωρήσει λειτουργίες της ΕΡΤ σε ιδιώτες. Και γέλασε κάθε πρικαμένος. Γιατί η ΕΡΤ έχει ήδη εκχωρήσει όλες τις λειτουργίες της σε ιδιώτες! Χωρίς φανφάρες όμως αλλά με αιτία ότι εντός ΕΡΤ δεν μπορεί να παραχθεί τίποτε άλλο πέρα από ειδήσεις και εκπομπές.

Όλες οι λειτουυργίες, έως και η ηχοληψία στο ραδιόφωνο δηλαδή, έχει αν ανατεθεί σε εξωτερικές εταιρείες.

Όσο για μυθοπλασία, εδώ γελάνε. Μια σειρά και μόνο μια εγκρίθηκε εδώ και 3 χρόνια. Κι αυτή θα τη δούμε την επόμενη σεζόν. Όσο για τις εκπομπές σχεδόν όλες γίνονται εξωτερικά ή με μεικτή παραγωγή. Αυτή η αμαρτωλή μεικτή παραγωγή για την οποία έγιναν τόσοι έλεγχοι, τόσες αναφορές σε εισαγγελέα, τόσα πορίσματα. Και η αθλητική παραγωγή για το ποδόσφαιρό επίσης σε εξωτερική εταιρεία θα ανατεθεί.

Αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει ως αντίπαλο μόνο τη φαιδρή Ν.Δ και απαντά εύκολα, λέγοντας και καμιά ανοησία. Δεν πρόκειται να της αντιπαρατεθεί έτσι κι αλλιώς κανείς. Έχουν καταντήσει να λειτουργούν τη δημόσια ραδιοτηλεόρση ως παράρτημα εξωτερικών εταιρειών, από την κάλυψη γεγονότων έως και τις εσωτερικές ενημερωτικές εκπομπές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *