Αιφνιδιάστηκε ο Γ. Φιλιππάκης και καθυσυχάζει

φιλιππάκης-3Δεν χρειάστηκε να περάσουν 5 ώρες από την αποστολή του mail από την γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων σε όλους τους εργαζόμενους του “Δημοκρατικού Τύπου” για τη διαδικασία ένταξης του συγκροτήματος στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και η εταιρεία έσπευσε να καθυσυχάσει τους εργαζόμενους. Δηλώνοντας πως η εν λόγω ένταξη δεν αφορά τους μισθούς και τα εργασιακά τους δικαιώματα!

Η αποστολή του mail είναι φανερό πως σόκαρε και τους επικεφαλής της εταιρείας που δεν περίμεναν πως τα στοιχεία που η ίδια η εταιρεία έστειλε θα γινόταν κτήμα όλων των εργαζομένων! Αυτη ήταν και η δικαιολογία που ειπώθηκε στις εφημερίδες Δημοκρατία και Εσπρέσσο, ότι δεν περίμεναν ότι η σχετική διαδικασία θα κινούνταν τόσο άμεσα και για αυτό δεν ενημέρωσαν τους εργαζόμενους.

Στο διορθωτικό ενημερωτικό mail του εκδότη δίνεται ρητή διαβεβαίωση πως η εν λόγω διαδικασία δεν θα θίξει (όπως έγινε στον Ελεύθερο Τύπο) τις συμβάσεις ή το ύψος των μισθών. Απλώς θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι εργαζόμενοι για να γλυτώσει η εταιρεία τους τόκους από τα χρέη σε ταμεία και δημόσιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *