Δήλωση για τον ΕΔΟΕΑΠ

sxoliastis-epiea-logoΛάβαμε και δημοσιεύουμε τη ΔΗΛΩΣΗ: ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ(Υποψήφιος για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ. ΣΚΟΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Υποψήφιος για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)

Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΗ.

Οι εκλογές δεν αποτελούν πανάκεια.

Δοκιμάζονται όμως ξανά, οι δυνατότητες μας να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στους ΑΓΩΝΕΣ & παρεμβάσεις της επόμενης μέρας.

Φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει & τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

Ραντιέρηδες & κομπραδόροι, θα ήταν ίσως πιο φειδωλοί στην θεατρικότητα τους, από τους περιφερόμενους συστημικούς  μεσάζοντες –μνημονιακούς εγγυητές, που με ψυχαναγκαστική προσήλωση ζηλωτών,  αλληλοεξοντώνονται με έπαθλο :καρέκλες, διορισμούς…. αναλήψεις εργολαβιών – για το καλό μας!!

Δουλειές της συγκυρίας, που γίνονται με ετεροχρονισμένες από τις εξελίξεις αφηγήματα & προακυρωμένες εξαγγελίες –όμορφες εξαγγελίες, που όμορφα καίγονται…

Με κυνικούς εκβιασμούς στα όρια του αυτοχειριασμού: TAKE ITLEAVEIT, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε «υπηκόους».

Εικόνα μιας κακοστημένης παράστασης το σήμερα, ως παρηκμασμένο μόρφωμα έχει θρονιαστεί σαν βδέλλα.

Η  εποχή όμως που η απάθεια και η ανοχή στη λογική του τρόμου «υπάρχουν & χειρότερα…» έχει παρέλθει.

Η οργή και η αγανάκτηση χιλιάδων συναδέλφων μας –συνταξιούχων, υποαπασχολούμενων, απλήρωτων & ανέργων, πρέπει να βρει το σταθερό σημείο αναφοράς.

Που δεν είναι άλλο από τη συλλογικοποίηση & αλληλέγγυα δράση μας, σε συνθήκες αθέμιτου πλειστηριασμού & εξατομικευμένων «ανταλλαγμάτων».

Είναι ώριμες πλέον οι συνθήκες να επανιδρύσουμε τη συλλογική μας έκφραση & δράση ενάντια στην παθητική ανάθεση – που μας κατέστρεψε και λεηλάτησε τις ζωές μας.

Αρκεί αυτή τη φορά να τολμήσουμε να γίνουμε καταλύτες εξελίξεων.

Και για να το ξεκαθαρίσουμε:Είτε  θα πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας ή θα υποστούμε στωικά και μοιρολατρικά τις συνέπειες της όποιας ανάθεσης.

Να γιατί, η εκλογική διαδικασία από μόνη της δεν αποτελεί  πανάκεια, καθώς ανατροπές delivery-διανομή κατ΄οικον  δεν υφίστανται και σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμούμε  να αναπαράγουμε  “χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη”.

Εν κατακλείδι διατηρούμε στο ακέραιο την ευθύνη αλλά και των πυρήνα της αξιακής βάσης των επιλογών σε μια συλλογική αγωνιστική συστράτευση, με εκπεφρασμένη τη ταξική μας μεροληψία.

 

ΥΓ: Πέραν της παρούσης αναγκαίας διευκρινιστικής τοποθέτησης μας για τις υποψηφιότητες μας, έπεται αναλυτική ενημέρωση για τον ΕΔΟΕΑΠ & τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:http://sxoliastisepiea.blogspot.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *