Αποδελτίωση δελτίου Star χωρίς ειδήσεις αλλά με soft…

star-deltioΚι όμως υπάρχει ένας συνάδελφος, ο Σπύρος Αλεξίου που άντεξε να μετρήσει, καταμετρήσει και αποδελτιώσει το κεντρικό δελτίο του Star. Ζητώντας “συγγνώμη” για τις φωτο, ανέβασε την αποδελτίωση του κεντρικού δελτίου. Από την ιστοσελίδα του την αναδημοσιεύουμε κι εμείς.

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη για τις φωτό που ανεβάζω… Εξηγώ αμέσως: είχα την ατυχία εχθές να πέσω στο δελτίο ειδήσεων του Star. Το άλλαξα εκνευρισμένος όταν βαρέθηκα να βλέπω κώλους (έχει και αυτό το όριό του) αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να κάνω μια ανασκόπηση του δελτίου την άλλη μέρα για να δω ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ. Μπήκα στο webtv του Star, και… ορίστε! Το πλήρες πρόγραμμα του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού:

19:55 – 20:04 (9′) Γάμος Χάρι κλπ
20:05 – 20:10 (5′) Μαζική δολοφονία σε σχολείο των ΗΠΑ
20:10 – 20:12 (2′) Δυστύχημα με ταχύπλοο στα Σφακιά
20:12 – 20:15 (3′) Μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας
20:15 – 20:17 (2′) Κορυφώνεται η αγωνία για την 37χρονη έγκυο
20:17 – 20:18 (1′) Αεροπορικό δυστύχημα στην Κούβα
20:18 – 20:20 (2′) Διεθνείς ειδήσεις
– Ο Πούτιν έδωσε ανθοδέσμη στη Μέρκελ
– το νέο υπερόπλο του Πούτιν
– σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν
– ο Μαδούρο αγαπά τις τουρκικές σαπουνόπερες
20:20 – 20:23 (3′)
– Το σέξι ατύχημα της Σαντέλ Κόνελι (“…το θέαμα έγινε ακόμη πιο πικάντικο όταν η Κόνελι άρχισε να χαϊδεύεται με την κολλητή της!”)
– Πώς γιορτάζουν οι celebrities στις Κάννες όταν έχουν ρεπό! (soft οφθαλμόλουτρο με πασαρέλα μαγιό, εσώρουχα και αποκαλυπτικά φορέματα)
– Κάποια άγνωστη καυτή σεξοβόμβα από την Αυστραλία βγάζει λεφτά ανεβάζοντας φωτό στο Instagram!!! (soft τσοντίτσα για να γουστάρουν οι παπούδες και να μαθαίνουν πρότυπα τα παιδιά που κάθονται στο σαλόνι εκείνη την ώρα)


– “Μεταπτυχιακό στο θέμα σουτιέν έχει και η Ριάνα” μας ενημερώνει η “δημοσιογράφος” την ώρα που εμείς βλέπουμε φωτό από το Instagram της τραγουδίστριας (ας πούμε)
– “Μεταπτυχιακό στη διαφήμιση εσωρούχων έχει και η Έμιλυ Ραταϊκόφσκι” συνεχίζει να μας ενημερώνει η “δημοσιογράφος”, “…νοικοκυρά με σπεσιαλιτέ τα μακαρόνια” και δείχνει αντίστοιχη φωτό για να μας το αποδείξει
20:23 – 20:25 (2′) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !!! “Η τεχνολολογία προχωράει σε όλους τους τομείς, στη Ρωσία ξεκίνησε να λειτουργεί ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ ιερόδουλες”
20:25 – 20:27 (2′) Η πληρότητα στα καταλύματα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (το οποίο Άγιο Πνεύμα κολλάει με τα προηγούμενα θέματα πάρα πολύ!). Ρεπορτάζ από διάφορες περιοχές γύρω από την Αθήνα (Πελοπόννησος, Σπέτσες, Κυκλάδες)
20:27 – 20:29 Ρεπορτάζ για τους πνιγμούς στην Ελλάδα και τους ναυαγοσώστες.
20:29 – 20:31 Η λήστεία της ημέρας: άγνωστοι έκλεψαν από γιαγιά 115.000€ (υπό ήχους μουσικής θρίλερ).
20:31 – 20:33 Παλιές βίλες της Κηφισιάς θα ανοίξουν τις πόρτες τους το ΣΚ για να τις επισκεφθούν οι Αθηναίοι κλπ κλπ
20:34 – 20:36 Βίντεο με ατυχήματα που μάζεψαν από το facebook, youtube κλπ, τα νέα από την ταινία με τη ζωή του Freddy Mercury (σιγά μην της έδιναν περισσότερη σημασία από τους κώλους που έδειχναν πιο πριν)
…και τέλος αναφορά στην κηδεία του Βασιλάκη (ιδρυτή της Aegean).

 

2 comments for “Αποδελτίωση δελτίου Star χωρίς ειδήσεις αλλά με soft…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *