Μαστίγιο και καρότο από τους μετόχους για τους απλήρωτους του Mega

Δυο μισθούς πλήρωσε η Τηλέτυπος σε τεχνικούς και διοικητικούς του Mega αφήνοντας εκτός πληρωμών τους δημοσιογράφους. Το γεγονός κατήγγειλε η ΕΣΗΕΑ ενώ και οι εργαζόμενοι που βρίσκονται έξω από τη Motor Oil για ένα μήνα, καταγγέλλουν την ενέργεια των μετόχων ως “διασπαστική”. 

Οι ανακοινώσεις καταγγελίας

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες όσων έχουν αφήσει απλήρωτους επί 17 μήνες τους εργαζόμενους του Mega,ενώ η εταιρεία άφησε να παρέλθει η διορία του ΕΣΡ για να δηλώσει τι σκοπεύει να κάνει με το κανάλι (π.χ. θεματικό ή περιφερειακό), σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι οι μέτοχοι του Mega ΠΛΗΡΩΣΑΝ δύο μισθούς σε περίπου 30 συναδέλφους μας, με προφανή σκοπό να μας διασπάσουν.

(Που αλήθεια βρήκαν χρήματα, όταν 23 μήνες τώρα μας λένε ότι οι λογαριασμοί του Mega είναι δεσμευμένοι από τις τράπεζες;)

Οι μέτοχοι του Mega συνεχίζουν τον εμπαιγμό, αναζητώντας αδύναμους κρίκους για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους απέναντι στις ζωές τίμιων εργαζομένων και να παίξουν νέα παιχνίδια πάνω στο σαρκίο του Mega που εκείνοι καταδίκασαν σε θάνατο.

Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει!

Ακόμα και οι εργαζόμενοι που πληρώθηκαν σήμερα δύο μισθούς, είναι κοντά μας στα αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.

Δεν θα βρουν ρουφιάνους ανάμεσά μας.

Κάθε χτύπημα μας κάνει πιο δυνατούς και σύντομα θα νιώσουν την αγανάκτησή μας!

Εργαζόμενοι Mega – Αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *