ΕΣΗΕΑ: Υπέρ της απεργίας με καταψήφιση της απεργίας!

apergia-3-620x330Ενώνει, λέει, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, δηλαδή η πλειοψηφία των δυο παρατάξεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τη φωνή της με τους εργαζόμενους που απεργούν αύριο σε όλη τη χώρα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-σφαγείο των δικαιωμάτων της ελληνικής κοινωνίας. Και βγάζει δημόσια ανακοίνωση για το “δικαίωμα” στην απεργία χωρίς ντροπή, όταν μόλις χθές η πλειοψηφία στο ΔΣ. με 5 ψήφους απέρριψε τις προτάσεις για συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης.

Πρόταση για απεργία κατέθεσαν η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή και το ΠΑΜΕ και οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας την απέρριψαν. Ο εκπρόσωπος της κυβερνητικής Συσπείρωσης Στ. Καπάκος δήλωσε πως η απεργία δεν αφορά τον κλάδο(!) ενώ η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ την απέρριψε με το τρανταχτό επιχείρημα πως η ΕΣΗΕΑ κρατάει δυνάμεις για τα ζητήματα που την αφορούν!

Η συνεδρίαση του ΔΣ διακόπηκε δυο τουλάχιστον φορές και όταν τελικά μπήκε θέμα για ψήφιση των προτάσεων, οι 5 της πλειοψηφίας καταψήφισαν, η Ν.Νταουντάκη είχε αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, ενώ υπέρ της απεργίας ψήφισαν οι Γιάννης Αγγέλης, Γιώργος Μηλιώνης και Δημήτρης Τσαλαπάτης. Ο Γ. Κυρίτσης κατέθεσε άλλη πρόταση για απεργία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *