Οι μέτοχοι Mega εκβιάζουν τους εργαζόμενους, ζητούν υπογραφή σε λευκό χαρτί!

megaΚυριολεκτικά στο παραπέντε της κατάθεσης αίτησης για τηλεοπτική άδεια και ενώ τράπεζες και μέτοχοι συνεργάζονται άψογα και συμφωνούν στα επόμενα βήματα τους, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ορισμένοι άγονται και φέρονται προωθώντας τα σχέδια των μετόχων στο όνομα να μείνει ανοιχτό το κανάλι. Και τώρα, τους πετάνε ένα λευκό χαρτί, χωρίς κανένα κείμενο και ζητάνε τις υπογραφές τους!

Κι αυτό μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου γιατί θέλουν να το καταθέσουν στο ΕΣΡ. Χωρίς όμως οι εργαζομενοι να γνωρίζουν τι ακριβώς θα υπογράψουν. Το κείμενο που εστάλη από εργαζόμενους του Mega είναι αποκαλυπτικό!

ΤΟ MEGA CHANNEL ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ.

Οι Μέτοχοι του Μεγάλου Καναλιού και επίδοξοι Σωτήρες των 420 ηρωικών Εργαζομένων του που το κρατάνε στην ζωή για 15 μήνες απλήρωτοι, έρχονται την τελευταία στιγμή να εκβιάσουν τους ανθρώπους αυτούς ζητώντας τους να υπογράψουν σε ένα λευκο χαρτί χωρίς να υπάρχει κανένα κείμενο. Όλα αυτά μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι 8 του μηνός. Πέμπτη 11 του μηνός λήγει η υποβολή φακέλων για την αδειοδοτηση από το Ε.Σ.Ρ.

Οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία τους φυσικά αντιδρούν και δηλώνουν ότι δεν υπογράφουν τίποτε σε λευκο χαρτί. Είναι πιθανο να βρουν έναν μικρο αριθμό φοβισμένων υπαλλήλων(30-40) αλλά πόση ντροπή και πόσος Σαδισμός πια απέναντι στους υπαλλήλους τους? Άδεια εκπομπής μπορεί να πάρουν, την εκτίμηση των Τηλεθεατών ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *