Νέα ταμίας στον ΕΔΟΕΑΠ η Ε.Σπανοπούλου

συνέλευσηΕΔΟΕΑΠΗ ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ και το παρασκήνιο της εκλογής από την Πόπη Χριστοδουλίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.), κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά την παραίτηση του Ταμία κ. Γιώργου Χριστόπουλου, εξέλεξε με σχετική πλειοψηφία, ως νέο Ταμία του Οργανισμού, την κα Ελένη Σπανοπούλου .
Η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώνεται ως εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάνος Σόμπολος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Νεστορίδης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Καρούτζος
ΤΑΜΙΑΣ: Ελένη Σπανοπούλου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΥΠ: Πόπη Χριστοδουλίδου
ΜΕΛΗ: Γιάννης Αγγέλης
Γιώργος Χριστόπουλος
Ειρήνη Ζαφειροπούλου
Σίμος Καταϊφτσής.

Ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού , συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του έως το τέλος της θητείας του.

Η πρόεδρος του ΤΥΠ Πόπη Χριστουδουλίδου έγραψε για την εκλογή ταμία στη σελίδα της στο fb.

<<Σήμερα δεν προτείναμε και δεν ψηφίσαμε φυσικά την Ελένη Σπανοπούλου για ταμία στον ΕΔΟΕΑΠ. Εμείς δεν δίνουμε συγχωροχάρτια, γιατί δεν είμαστε ούτε παπάδες κι ούτε άγιοι.Ανθρωποι είμαστε…Και έχουμε κρίνει. Και κατασταλαγμένη γνώμη έχουμε και στοιχεία για την κακοδιαχείριστη.

Με σύμφωνη γνώμη όλων των συντρόφων της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή, πρότεινα εγώ για την θέση του ταμία μέχρι τις εκλογές, τον Γιάννη Αγγέλη, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά και να γίνει η έκτακτη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, στις 28 Φεβρουαρίου. Η κ. Σπανοπούλου πρότεινε την κ. Ειρήνη Ζαφειροπούλου από την ΕΠΗΕΑ. Η κ. Ζαφειροπούλου αρνήθηκε και της αντιπρότεινε να βάλει εκείνη υποψηφιότητα για ταμίας. Αλλο, που δεν…ήθελε…( Ολοι μας γνωρίζουμε και το γιατί και το διότι)!

Ετσι, σε μυστική ψηφοφορία μπήκαν οι υποψηφιότητες των Γ.Αγγέλη και της πρώην προέδρου. Ο Αγγέλης από τους 9, έλαβε τρείς ψήφους. Η πρώην έλαβε 4 και υπήρξαν και ένα λευκό και ένα άκυρο.Επομένως μακριά από μας τα συγχωροχάρτια για ανθρώπους, για τους οποίους η γενική συνέλευση είχε απαιτήσει διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου, που έγινε και το πορισμα της κατατέθηκε και ήδη η υπόθεση ερευνάται από την Δικαιοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *