Ο «όμιλος» DPG …συρρικνώνεται, τέλος το αυτόνομο cnn.gr;

dpg-ΓιαννακόπουλοςΑπό media group με πολλά sites και στόχους να πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή των media η DPGmedia του Δ. Γιαννακόπουλου συρρικνώνεται με σχεδόν αποχώρηση από τον τομέα της ενημέρωσης! Τις τελευταίες μέρες απολύθηκε σύσσωμη η συντακτική ομάδα του ομίλου, συνολικά 34 άτομα όλων των ειδικοτήτων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή της υπέβαλλε η αρχισυντάκτρια του CNN Μαρία Καρχιλάκη η οποία θα παραμείνει ως συντάκτρια. Η αιτιολογία του Δ. Γιαννακόπουλου για τις μαζικές απολύσεις είναι πως «πρέπει να μαζευτεί το μαγαζί»!

Το cnn.gr ενδέχεται να ενοποιηθεί με το newsbomb.gr, γεγονός που σημαίνει πως ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν ενδιαφέρεται πλέον για παρέμβαση στο Διαδίκτυο ενώ το δικό του επιχείρημα ήταν πως έτσι θα δοθεί εγκυρότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δ. Γιαννακόπουλος προχωρά σε απολύσεις, το έχει πράξει και στο παρελθόν αρκετές φορές. Με αυτό ον τρόπο άλλαζε συνέχεια το προσωπικό του και στα δέκα sites που έχει υπό την κατοχή του και έτσι οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να αποκτήσουν δικαιώματα. Αυτή τη φορά η ενέργεια του εκτός από τις απολύσεις περιλαμβάνει και συρρίκνωση των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων του συγκροτήματος του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *