Έδωσε λεφτά στον (ασθενή) Π. Κυριακόπουλο της ΕΙΤΗΣΕΕ ο ΕΔΟΕΑΠ!

ειτισεεΈνα ακόμη δείγμα υποταγής στους καναλάρχες είναι και το παρακάτω γεγονός. Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ενέκρινε στον ασφαλισμένο του οργανισμού, Πάνο Κυριακόπουλο, προέδρου των καναλαρχών (ΕΙΤΗΣΕΕ) και διευθύνοντα σύμβουλο του Star, στελέχους της Digea, το ποσό 200 και πλέον ευρώ για φάρμακα. Θα πείτε που είναι το περίεργο; Ο Π. Κυριακόπουλος ως μέλος της ΕΠΗΕΑ(!) είναι ασφαλισμένος στον ΕΔΟΕΑΠ, όπως και άλλα στελέχη της τηλεόρασης, άρα λογικό να πάρει λεφτά για φάρμακα. Έκανε αίτηση για να λάβει το ποσό των 300 και πλέον ευρώ. Υπάρχει ωστόσο μια μικρούλα διαφορά. Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ δεν εγκρίνει κανένα απολύτως αίτημα ασφαλισμένου για φάρμακα αν δεν υπάρχει

διάγνωση γιατρού και συγκεκριμένη δοσολογία φαρμάκου. Στην περίπτωση του προέδρου της ΕΙΤΗΣΕΕ και προνομιακού συνομιλητή της συνδικαλιστικής ηγεσίας ΕΣΗΕΑ-ΠΟΕΣΥ-ΕΔΟΕΑΠ, οι κανόνες που ισχύουν για όλους τους ασφαλισμένους παύουν να έχουν ισχύ. Η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ χωρίς καμία λογική εξήγηση, ενέκρινε την πληρωμή του ποσού των 220  ευρώ χωρίς τη διάγνωση του γιατρού! ΄Τους έφθασε μόνο η αίτηση του εξέχοντος ασφαλισμένους τους. Είναι ο ίδιος ο ασφαλισμένος που στην τελευταία 3μερή στο υπουργείο Εργασίας τόλμησε να κατηγορήσει -χωρίς κανείς από τους παραυρισκόμενους να αντιδράσει έντονα- τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ πως εγκρίνει αιτήματα ασφαλισμένων χωρίς έλεγχο! Πως έχει βουλιάξει το ταμείο επειδή εγκρίνει αιτήματα ασφαλισμένων.

Η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, η πλειοψηφία που έχει τη διοίκηση, το έπιασε το νόημα και άρχισε ήδη να κόβει αιτήματα ασφαλισμένων. Με το επιχείρημα που ακούστηκε να λέει ο πρόεδρος του ΤΥΠ Κ. Δαυλός “ε, δεν έχει να πληρώσει ο μπαμπάς 11 ευρώ”; Αλλά προφανώς ο “μπαμπάς” ασφαλισμένος δεν ήταν και πρόεδρος των καναλαρχών για να του εγκρίνουν αίτημα χρημάτων τα οποία δεν προβλέπει ο Κανονισμός του ταμείου. Ένας απλός ασφαλισμένος ήταν!

ΥΣ: Δεν συνηθίζουμε να γράφουμε για θέματα ασθένειας, ούτε για στελέχη των ΜΜΕ. Στην περίπτωση αυτή όμως ο ίδιος ο Π. Κυριακόπουλος μας δίνει το δικαίωμα, όταν κατηγορεί τις διοίκησεις του ΕΔΟΕΑΠ για “κακοδιαχείριση” (μέσα σε σε αυτό είναι και η χορήγηση ποσών σε ασθενείς χωρίς τα απαραίτητα για τον ΕΔΟΕΑΠ δικαιολογητικά)

1 comment for “Έδωσε λεφτά στον (ασθενή) Π. Κυριακόπουλο της ΕΙΤΗΣΕΕ ο ΕΔΟΕΑΠ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *