Ζήτησαν οι διευθυντές αναστολή της απεργίας στου Μπόμπολα…

μπόμπολαςΚαι η απεργία ανεστάλη. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις ανακοίνωσαν την αναστολή της απεργίας μετά την απόφαση των εργαζομένων για προσφυγή στο υπουργείο Εργασίας. Αυτό που είχε προηγηθεί ήταν η επιστολή των τριών διευθυντών του συγκροτήματος Μπόμπολα προς την ΕΣΗΕΑ με την οποία κατά πληροφορίες, επέρριπταν ευθύνες στην ένωση επειδή δήθεν η απεργία βάει εμπόδια στη συμφωνία με τον επενδυτή! Όταν είναι γνωστό πως η συμφωνία σκοντάφτει στις τράπεζες.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν οι συνδικαλιστικές ενώσεις αποφεύγουν να ξεχωρίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων από τα συμφέροντα του εκδότη-ιδιοκτήτη. Και αναθέτουν στο κράτος να βρεί τη …λύση στην παύση πληρωμών που αποφάσισε ο Φώτης Μπόμπολας.

Η ανακοίνωση των ενώσεων για την αναστολή της απεργίας

Προσφυγή σε τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή των Σωματείων των εργαζομένων και της εργοδοσίας του Ομίλου Μπόμπολα, αποφάσισε η σημερινή συνέλευση των εργαζομένων στον Πήγασο.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Διασωματειακή Επιτροπή και τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ αποφάσισαν, αποδεχόμενα τη βούληση της συνέλευσης των συναδέλφων, να αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι την πραγματοποίηση της συνάντησης, οπότε και θα επανεκτιμήσουν τα όποια δεδομένα προκύψουν σε νέα γενική συνέλευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *