Ο ΑΝΤ1 έκαψε τα Εξάρχεια με …πλάνα αρχείου!

αντ01δελτίοΑπό τον Δημήτρη Σούλτα στη σελίδα του στο fb

“Ρεπορτάζ” στον ΑΝΤ1. Έγινε πορεία αντιεξουσιαστών που ήρθαν από πολλές χώρες της Ευρώπης στα Εξάρχεια. Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Παίζουν μάλιστα πλάνα της πορείας με μερικά βαν. Το ίδιο το “ρεπορτάζ” λέει ότι μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες (μάλλον στη Νοταρά).
Τι κι αν δεν συνέβη τίποτα απολύτως σ’ αυτήν την πορεία; Ξαφνικά ο τίτλος γίνεται “μπαχαλάκηδες και έμποροι ναρκωτικών αλωνίζουν στο άβατο”. Πλάνα από επεισόδια.

Ερώτηση δημοσιογράφου “Από δω και κάτω είναι άβατο, έτσι;”. Και ξανα-μανά πλάνα από επεισόδια. “Αποκαλύψεις” του στυλ “ούτε ασθενοφόρο δεν μπορεί να μπει στα Εξάρχεια”. Ξανά πλάνα επεισοδίων.
Ήταν πάντως μετριοπαθές το “ρεπορτάζ”. Πλάνα από τη πυρηνική έκρηξη στην Χιροσίμα δεν είχε.

ΥΣ  blog: Αν δει κάποιος το “ρεπορτάζ” του καναλιού θα βγάλει το συμπέρασμα πως οι “αναρχικοί” που ήρθαν να μοιράσουν τρόφιμα, έκαψαν τα Εξάρχεια! Πουθενά δεν υπάρχει η ένδειξη “πλάνα αρχείου”. Επειδή το πράγμα έχει παραγίνει θα δεί εκείνο το έρμο το ΕΣΡ την παραποίηση γεγονότων με πλάνα αρχείου; Καινούργιο Πανόπτη διαθέτει πλέον, μπορεί να παρακολουθήσει και να βγάλει συμπέρασμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *