Μια καλή είδηση…

 thorikto-potemkinΙΔΡΥΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ 

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 15.00-17.00 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema, τιμώντας την επέτειο θανάτου του πρωτοπόρου και ιδιοφυή ρώσου σκηνοθέτη ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ, 11 Φεβρουαρίου 1948.

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όσουν θέλουν να συμμετέχουν στην κινηματογραφική λέσχη. Μια λέσχη για πρώτη φορά στην ΑΘΗΝΑ, αφιερωμένη στον πρωτοπόρο ιδιοφυή Ρώσο θεωρητικό της τέχνης του σοβιετικού αλλά και παγκόσμιου κινηματογράφου ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ.

 Η ΙΔΡΥΣΗ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema στις 15.00-17.00 και αμέσως μετά θα προβληθεί η κορυφαία ταινία του «ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ» στις 17.00.

\Στη λέσχη θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις ταινίες μυθοπλασίας, στην σκηνοθεσία και ηθοποιία.

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΑΣ–ΣΕΡΓΚΕΙ ΑΙΖΕΝΣΤΑΙΝ ιδρύεται με σκοπό την προβολή ποιοτικών ταινιών μυθοπλασίας. Πριν από κάθε προβολή, θα υπάρχει εισήγηση από έναν γνώστη της ταινίας και θα ακολουθεί συζήτηση σχετικά με τα θέματα που θίγονται στην ταινία.

Επίσης, θα γίνονται σεμινάρια Ιστορίας και Θεωρίας του Κινηματογράφου και ένα ειδικό Αφιέρωμα στον Σεργκέι Αϊζενστάιν, με προβολές, ομιλίες, εκθέσεις, συζητήσεις.

Η έδρα της θα βρίσκεται στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema όπου θα γίνονται και οι προβολές κάθε δύο Κυριακές, ώρα: 2 μμ. Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Σάββατο, επίσης στo ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema, ώρα: 2-4 μμ.

Τα μέλη της θα έχουν ιδιαίτερα προνόμια στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema  δωρεάν είσοδο για προβολές και εκδηλώσεις, ειδικά προνομιακές τιμές εισιτηρίων για προβολές ταινιών σε Φεστιβάλ, προτεραιότητα σε πρεμιέρες και εκδηλώσεις, εκπτώσεις σε βιβλία και CD-DVD στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema  κα. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο email newstarcine@gmail.com, (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο)

Για περισσότερα μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της Λέσχης στο facebook:
Κινηματογραφικη λεσχη Αθηνας Σεργκει Αιζενσταιν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *