Επαίτες οι συνδικαλιστές του κλάδου για τον ΕΔΟΕΑΠ!

popiΑπό την Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Σύντομα, αλλά μετά από ρεπορτάζ από πολλές πηγές.
Ο υφυπουργός κ. Τάσος Πετρόπουλος, πρώην νομ.σύμβουλος της ΠΟΕΣΥ είπε σήμερα στους συνδικαλιστές των ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ,ΕΣΗΕΜ-Θ,ΕΠΗΕΘ και συνδικαλιστές ΕΣΠΗΤ  ΤΕΑΣ και άλλους, ( συγνώμη γιατί παραλείπω ορισμένους τώρα), ότι θα….δοθούν στον ΕΔΟΕΑΠ μέχρι τέλος Νοεμβρίου από 17-μέχρι 20 εκατ.( Αυτά τα οφείλει το ΕΤΑΠ στον ΕΔΟΕΑΠ, απ όσο γνωρίζω) , αν τελικώς τα δώσουν. Δηλαδή ο ΕΔΟΕΑΠ, όπως είπε, προχτές ο πρόεδρος κ. Τάτσης έχει στο Ταμείο, 150.000 ευρώ και χρειάζεται 3 εκατ.ευρώ, μηνιαίως.
Βεβαίως σε αυτά δεν υπολογίζονται τα εφάπαξ των συναδέλφων, τα οποία οφείλει και σε ότι αφορά φαρμακεία- πληρώνονται σχετικά καλά- και ιδιωτικά νοσοκομεία, διαγνωστικά, κ.λ.π γίνονται προσπάθειες , φέρνει στο ΔΣ εισηγήσεις ο ταμίας κι όλο και κάτι πληρώνουμε για να λειτουργεί το ιατρικό σύστημα..
Οι κυβερνώντες μας θέλουν…ζητιάνους!
Αυτό βάλτε το καλά στο νου σας…
Ο κ. Πετρόπουλος είπε για τον πόρο και τις εισφορές να τα βρουν οι συνδικαλιστές με τους εργοδότες.
Αντίθετος ήταν ο κ. Νικολόπουλος- δεν γνωρίζω τι άλλο παίζει- ενώ, οι κ.κ Γκανάς κλαι Μπερεδήμας διατύπωσαν την άποψη , τι να κάνουμε τώρα, ας γίνει διμερής , αντί για τριμερής!
Όταν γύρισαν, στην ΠΟΕΣΥ έγιναν κάποιες προτάσεις. Ας τις ανακοινώσουν όσοι τις αποφάσισαν.
Μας δουλεύουν , μας φτύνουν κατάμουτρα Τσίπρας-Πετρόπουλος κι εμείς , οι πολλοί δεν κάνουμε τίποτα.
Ενώ ορισμένοι συνδικαλιστές κοιτάνε να βγάλουν από πάνω τους τις ευθύνες…
Κινητοποιηθείτε όλοι και όλες.
Ο ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ=ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *