Τα έξι πανελλαδικά της TV που θα γίνουν οκτώ!

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%b5%cf%82%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%bf%cf%81Τις τελευταίες ώρες αναζητείται, κατά πληροφορίες μας, τρόπος να μπορέσουν να εκπέμψουν και οι δυο νέου υπερθεματιστές της διαδικασίας που κηρύχθηκε «αντισυνταγματική» από το ΣτΕ, τα κανάλια του Β. Μαρινάκη και του Ι. Σαββίδη. Όπως λένε οι πληροφορίες μας δεν αποκλείεται να δοθεί η δυνατότητα να βγουν στον αέρα με τις διατάξεις του νέου νόμου Νίκου Παππά, τον οποίο η κυβέρνηση προανήγγειλε για τη Δευτέρα. (Τελικά πάει για Τρίτη)

Με αιτιολογία ότι συμμετείχαν σε μια διαγωνιστική διαδικασία και έχουν ελεγχθεί για το σχέδιο τους να λειτουργήσουν τηλεοπτικό κανάλι, θα κληθούν να λάβουν κι αυτοί «προσωρινή άδεια λειτουργίας», όπως και οι παλιοί σταθμοί. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσουν οι άλλοι σταθμοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να αυξηθούν δηλαδή τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια από έξι σε οκτώ! (Πηγή: digitaltvnews.gr)

Να προσθέσουμε μόνο πως ήδη ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς έκανε δηλώσεις επί του θέματος, μιλώντας για τις προσωρινές άδειες και το χρήματα που θα πρέπει να πληρώσουν όσοι λάβουν προσωρινή άδεια. Το ποσό θα κυμανθεί από 2,5 ως και 3 εκατ. ευρώ για πανελλαδική εμβέλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *