Κατεβάστε τον …δορυφόρο στο κινητό σας!

digi98Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.

Ξεκινάμε με ένα καθαρά δορυφορικό θέμα. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής ανιχνεύει στον δορυφορικό ουρανό τα καλύτερα κανάλια με κρυπτογράφηση BISS και σας δίνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για την λήψη τους. Η συνέχεια έρχεται με ένα άρθρο που απευθύνεται κυρίως στους κατόχους των συσκευών iOS (Smart phones & Tablets), αφού σας παρουσιάζουμε διάφορα apps που προορίζονται όχι μόνο για δορυφορική λήψη, αλλά και για ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Ο Χάρης Ματθαίου αυτό το μήνα σας παρουσιάζει βήμα –βήμα τον τρόπο που θα αναβαθμίσετε απομακρυσμένα τους παλαιότερους δέκτες OTE TV, ώστε να αποκτήσουν την λειτουργικότητα των νέων.

Ο Export Manager της Triax, κος Jeroen van der Maat, υπεύθυνος για την ελληνική αγορά, μιλά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στον Αργύρη Νομικό, για τους νέους στόχους που έχει θέσει η δανέζικη εταιρία με τον νέο της αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά.

Η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media News, παρουσιάζει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ειδήσεις, για την αδειοδότηση των καναλιών, την ΕΡΤ και ΕRT World, κ.ά.

Όπως είθισται κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, χτυπούν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Αυτό το μήνα o Παναγιώτης Μαλακούδης, ξεψειρίζει τον νέο δέκτη Dreambox DM 520, της νέας εταιρίας Dream Property, που έρχεται με αποκωδικοποίηση HEVC και λογισμικό Dream OS.

Linux είναι και ο νέος δέκτης ΑΧ Odin Plus της Opticum. Ταχύτατος, στιλάτος, με μοντέρνα χαρακτηριστικά και σε πολύ οικονομική τιμή, ο νέος δέκτης της πολωνικής εταιρίας αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ σοβαρή πρόταση για τους φίλους του enigma 2.

Ο νέος Amiko NEO combo είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός δέκτης combo για δορυφορική και επίγεια λήψη. Με 600 περίπου παιχνίδια και το κατάλληλο τηλεχειριστήριο ο δέκτης μετατρέπεται σε μια ισχυρή παιχνιδομηχανή για arcade games.

Η εξέλιξη των IPTV δεκτών MAG, της Infomir συνεχίζεται. Αυτό το μήνα έχουμε τα δύο νέα μοντέλα MAG-254 W1 & W2, που έρχονται με ισχυρότερη επεξεργαστική ισχύ και ενσωματωμένο Wi-Fi.

Η νέα συνδρομητική κάρτα Redlight Elite Superchic 9 αποτελεί ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο χώρο του ερωτικού θεάματος, αφού διαθέτει όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια υψηλής ευκρίνειας του συγκεκριμένου είδους.

Η ελληνική εταιρία Lemco συνεχίζει την άνοδό της όχι μόνο στην ελληνική, αλλά κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά, δείχνοντας στους ευρωπαίους, αλλά και κινέζους κατασκευαστές τι σημαίνει ένα προϊόν να έχει υψηλό δείκτη απόδοσης – τιμής. Ο νέος κορυφαίος διαμορφωτής HDMI σε DVB-T, Lemco HDMOD-2, θα σας αφήσει άφωνους με την ποιότητά του, αλλά και την ταχύτητά του.

Τα τεστ του μήνα ολοκληρώνονται με τα νέα τηλεχειριστήρια αντικατάστασης GBS Jolly line for Samsung, Sony & LG. Τα τηλεχειριστήρια έρχονται με υψηλής ποιότητας πλαστικά, ανάλογα των original και προγραμματισμένα έτοιμα για να παίξουν με οποιαδήποτε TV των εταιριών Samsung, Sony & LG. Κάτι σαν plug ’n play ας πούμε!

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *