Διαχωρίζει ο Μαλέλης τη στάση του από την απεργοσπασία του ΣΚΑΙ;

Διαμαρτυρία τεχνικών  στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία τεχνικών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

H ETITA για την απεργοσπασία του ΣΚΑΙ 
Συνάδελφοι!
Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης καταδικάζουν απερίφραστα την διοίκηση του Τ/Σ ΣΚΑΙ για την απεργοσπασία της τελευταίας στάσης εργασίας των σωματείων της τηλεόρασης. Την στιγμή που εκατοντάδες συνάδελφοι (δημοσιογράφοι-τεχνικοί-διοικητικοί υπάλληλοι) βρίσκονταν στον δρόμο και διαδήλωναν έξω από την βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου, την στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι της τηλεόρασης ήταν στις επάλξεις του αγώνα αφού οι ζωές τους απειλούνται από το ΜΑΥΡΟ των κυρίων Τσίπρα και Παππά, ο ΣΚΑΙ με την γελοία πρόφαση πως δεν θέλει να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση έκανε το χατίρι της Κυβέρνησης και έσπασε την στάση εργασίας.

Η μέθοδος γνωστή και δοκιμασμένη. Τρομοκρατία και εκφοβισμός προς τους εργαζόμενους. Και ερωτούμε κύριοι του ΣΚΑΙ: Από πότε το συνταγματικό δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία το αποφασίζει η διοίκηση και όχι οι εργαζόμενοι;;
Τα υπόλοιπα κανάλια που δεν έσπασαν την στάση εργασίας έριξαν μαύρο στην ενημέρωση;; Η στάση ήταν πεντάωρη και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κόσμο με απογευματινά και κεντρικά δελτία . Είχε η επικαιρότητα τόσο επείγοντα θέματα για να τα καλύψετε ζωντανά;; Φυσικά και όχι !! Αν όλοι οι σταθμοί ακολουθούσαν το δικό σας παράδειγμα πως θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να παρευρεθούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας;; Ίσως όμως και αυτός να ήταν ο κύριος σκοπός σας.


ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΣΠΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ;;
Και τέλος «αριστεροί» κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς που εν ώρα στάσης εργασίας κοσμήσατε τα πάνελ του απεργοσπάστη ΣΚΑΙ, δεν γνωρίζατε πως συμμετέχετε και εσείς με τον τρόπο σας σε αυτήν την απεργοσπασία;; Εσείς οι «αριστεροί»;; Έχουμε μείνει έκπληκτοι… Δεν το περιμέναμε…!!!
Συνάδελφοι του ΣΚΑΙ:
Αν περάσει ο νόμος Παππά το μέλλον διαγράφεται ζοφερό όχι μόνο για τους συναδέλφους που θα απολυθούν αλλά και για όλους όσους μείνουν στα κανάλια. Η Κυβέρνηση μετά τις άδειες είναι έτοιμη να περάσει νέα αντεργατικά μέτρα και ο ανταγωνισμός των εργοδοτών θα φέρει νέες δραματικές συνέπειες για εμάς. Τα αποτελέσματα όλων αυτών γνωστά. Νέες περικοπές σε μισθούς και νέες απολύσεις ακόμα και στους εναπομείναντες σταθμούς.
Η λύση είναι μόνο μία. Ξεπεράστε φόβους και αυταπάτες και συσπειρωθείτε στο σωματείο μας. Μόνο με ενότητα και αγώνα αντιμετωπίζεται η κυβερνητική και εργοδοτική επίθεση που δεχόμαστε.
Υ.Γ. Άραγε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ κύριος Μαλέλης που τις προάλλες «έχυνε… δάκρυα» για τους εργαζόμενους που απολύει ο νόμος Παππά έχει να μας πει κάτι για όλα αυτά;; Διαχωρίζει τη θέση του, ναι ή όχι;;
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *