Ένα πλήρες περιοδικό για Ψηφιακή Τηλεόραση!

digi-neoexofiloΗ Ψηφιακή Τηλεόραση Οκτωβρίου στα περίπτερα

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα τηλεοπτικά προϊόντα είναι οι σειρές, οι περισσότερες από τις οποίες ξεκινούν αυτή την εποχή να προβάλλονται.

Ο Νίκος Δρικάκης καταγράφει το σενάριο από κάθε νέα σειρά ή νέο κύκλο που θα προβληθεί μέσα από τα συνδρομητικά ελληνικά πακέτα Nova και OTE TV. Και όπως είθισται πλέον, οι πιο δημοφιλείς από αυτές θα προβληθούν σχεδόν ταυτόχρονα με την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική.

Ο Γιάννης Φίλιππος Δημητριάδης, αυτό το μήνα σας παρουσιάζει τα ελεύθερα δορυφορικά αθλητικά κανάλια. Μπορεί να μην θεωρούνται ότι κατέχουν τα ακριβότερα ποδοσφαιρικά δικαιώματα, είναι όμως τόσα πολλά που σίγουρα θα σας γεμίσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Ταυτόχρονα, αν το ψάχνετε, θα βρείτε και αρκετά κανάλια με Ά τάξης αθλητικό περιεχόμενο, όπως ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, Champions League, κ.ά.

Αν το δορυφορικό σας κάτοπτρο ενοχλεί τους γύρους σας ή ακόμη και εσάς τότε την λύση θα την βρείτε στο σχετικό άρθρο του Σωτήρη Χατζηστρατή, ο οποίος σας παρουσιάζει διάφορους τρόπους απόκρυψης του δορυφορικού κατόπτρου.

Η Edision Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Πώς όμως σκαρφάλωσε στην κορυφή της αγοράς τόσο γρήγορα; Ο κος Σάκης Κολοβός, Γενικός Διευθυντής της Edision Hellas, μιλά στον Αργύρη Νομικό για όλα αυτά που έφεραν την Edision στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον.

Η Ματίνα Παπαχριστούδη μέσα από την στήλη της Media News, παρουσιάζει μια σειρά από αποκλειστικές ειδήσεις, για την αδειοδότηση των καναλιών, τους αναμεταδότες της ΕΡΤ, αλλά σίγουρα η σημαντικότερη είναι αυτή με τις αλλαγές στο χάρτη συχνοτήτων. Ταυτόχρονα μέσα από την στήλη της Editorial αναδεικνύει το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι τηλεθεατές με SD επίγειο δέκτη (που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία), όταν τα επίγεια κανάλια γυρίσουν υποχρεωτικά σε HD.

Όπως είθισται κάθε μήνα τα καλύτερα νέα προϊόντα της αγοράς, χτυπούν την πόρτα του εργαστηρίου της Ψηφιακής Τηλεόρασης, την δοκιμή των οποίων επιμελείται ο Χάρης Ματθαίου.

Τα δύο νέα Android Media Players Wetek Hub και Core έρχονται με την έκδοση Lollipop 5.1.1, και προεγκαταστήμενο το λογισμικό Kodi και υπόσχονται ότι θα μετατρέψουν την TV σας σε Smart.

Τo QΜ-3190 είναι ένα νέο Combo Sat Finder, με εικόνα και μετρήσεις από δορυφορικά και επίγεια ψηφιακά HD κανάλια, έγχρωμη μεγάλη οθόνη 7 ιντσών και άκρως οικονομική τιμή, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά.

Το πανίσχυρο headend OH 50 A της γερμανικής Wisi, έρχεται ανανεωμένο με νέες μονάδες και περισσότερες ευκολίες. Μια άκρως επαγγελματική λύση, για εκείνους που η αξιοπιστία είναι το πρώτο ζητούμενο.

Η ελληνική εταιρία Lemco κάνει για άλλη μια φορά το θαύμα της και παρουσιάζει τον νέο Compact Headend HCL-804 CT. Πρόκειται για ένα 8πλό HD modulator, που αναλαμβάνει να μετατρέψει 8 πηγές HDMI σε 4 DVB-T multiplex και ταυτόχρονα σε 4 IPTV streams.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.

Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Καλές λήψεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *