Εδώ υπερθεματιστές, εκεί υπερθεματιστές, που είναι οι αδειούχοι;

%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%b1%cf%82Θα πληρώσουν την πρώτη δόση ύψους 82 εκατ. ευρώ για τις άδειες την ερχόμενη Δευτέρα οι 4 υπερθεματιστές αλλά δεν θα έχουν άδεια στα χέρια τους! Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Νίκου Παππά σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». «Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι θα πάρει την άδεια, συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις», είπε συγκεκριμένα ο Ν.Παππάς.

Η αναφορά αυτή βάζει φωτιά στο σκηνικό καθώς μαίνεται οι πολιτικός πόλεμος για την τηλεοπτική αδειοδότηση. Ενώ ο γενικός γραμματέας Λ. Κρέτσος είχε ανακοινώσει στις 9 Σεπτεμβρίου τους 4 οριστικούς υπερθεματιστές, φαίνεται πως το Μαξίμου αλλάζει τακτική. Με επιχείρημα πως έχουν κατατεθεί πολλές ενστάσεις και πρέπει να απαντηθούν.

Η αλήθεια είναι πως τώρα θα γίνει πραγματικός οικονομικός έλεγχος για το πόθεν έσχες ο οποίος απαιτεί τουλάχιστον 15 ημέρες κι όπως αφήνουν να εννοηθεί δεν υπάρχει ζήτημα μόνο για τον Γ. Χ. Καλογρίτσα! Για τον οποίο έχει ξεσπάσει η σφοδρή διαμάχη που ενέπλεξε και την Attica Bank. Ο υπουργός Επικρατείας στο ραδιοφωνικό σταθμό διευκρίνισε ότι «μετά τον διάρκειας 15 ημερών έλεγχο θα έχουμε την οριστικοποίηση των υπερθεματιστών, εφόσον καταβληθούν τα χρήματα». Μέχρι τότε στο μεταξύ θα έχει εκδοθεί και η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας την οποία όλοι αναμένουν για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *