Καλογρίτσας τέλος από TV, θα αντέξει ο Ιβάν Σαββίδης;

adeies1Τελικά με τον πιο αναίμακτο τρόπο λύνεται το πρόβλημα Καλογρίτσα για την κυβέρνηση. Δεν κατέθεσε τη δόση του. Τόσο απλό. Ζήτησε 48ωρη διορία, η κυβέρνηση δεν την έδωσε και ορίστε η άδεια κατευθύνεται στον επιλαχόντα της δημοπρασίας, Ιβάν Σαββίδη, Για τον οποίο θα ξεκινήσει ο έλεγχος των οικονομικών του. Θα αντέξει όμως η Dimera τον οικονομικό έλεγχο; Και μήπως τα δικαστήρια βγάλουν απόφαση ότι εκπίπτει της διαδικασίας εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε; Είναι και οι προσφυγές Alpha εναντίον του. Όλα τα σενάρια πάλι ανοιχτά. Και ποιος είναι επιλαχών μετά τον Ιβάν Σαββίδη; Ο Δ. Κοντομηνάς με τον Alpha!

Σήμερα κατέθεσε τη δόση του ο ΑΝΤ1 με τον Θ. Κυριακού να καταθέτει το ποσό των 25.300.000 ευρώ ενώ δεν προσήλθε ο Γ. Χ. Καλογρίτσας. Η εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ» έστειλε σήμερα το πρωί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αίτημα με το οποίο ζητούσε να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, αίτημα που απορρίφθηκε.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε όμως η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί».

Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και όπως όλα δείχνουν τη σκυτάλη θα αναλάβει ο πρώτος επιλαχόντας, η εταιρεία υπό τον Ιβάν Σαββίδη.

 

2 comments for “Καλογρίτσας τέλος από TV, θα αντέξει ο Ιβάν Σαββίδης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *