Οι εργαζόμενοι του Mega δηλώνουν on air, όπως και του Alter!

mega-anakoinosiErgazomenon12-5alter Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται θυμίζει φάρσα! Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega που δεν θέλουν να χρεωθούν το κλείσιμο του καναλιού, αν και οι μέτοχοι του ήδη το σπρώχνουν στο γκρεμό, χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τον αέρα του καναλιού τους. Για να δηλώσουν πως αυτοί με αίσθημα ευθύνης κρατάνε ανοιχτό το κανάλι. Στεναχωχρέθηκαν πολύ οι μέτοχοι…Ούτε καν ντράπηκαν, μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας με ένα σκασμό εκατομμύρίων και of shore σε παραδείσιους νήσους, να αφήνουν εργαζόμενους απλήρωτους. Οι οποίοι κατανοούν πως τελικά δεν αποκλείεται να είναι το μεγάλο θύμα. Και ούτε καν πρόλαβαν να διεκδικήσουν τίποτε. Ποια η διαφορά των μετόχων από τους μετόχους του Alter; Και εκεί οι εργαζόμενοι κρατούσαν για μήνες ανοιχτό το κανάλι απλήρωτοι…

Η ανακοίνωση που βγήκε στον αέρα:

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Με αυτό τον τρόπο επιδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του MEGA, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *