Καλούνται οι δημοσιογράφοι της Βουλής στον ΕΔΟΕΑΠ!

gnomodotisi-3Απεργιακή ενημέρωση

Έκτακτη συνεδρίαση στις 2.00 το μεσημέρι ορίστηκε στον ΕΔΟΕΑΠ. Καλούνται όλα τα ΔΣ των ενώσεων μελών του οργανισμού καθώς και οι βουλευτές δημοσιογράφοι οι οποίοι είτε είναι συναξιούχι του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, είτε ασφαλισμένοι και μέλη φυσικά του ΕΔΟΕΑΠ. Θέμα φυσικά ο ξαφνικός θάνατος του ΕΔΟΕΑΠ. Ο οργανισμός δεν εντάσσεται στον ενιαίο ΕΦΚΑ και η κατάργηση του αγγελιόσημου του βάζει άμεσα λουκέτο. Ο δε Τάσος Πετρόπουλος που υποσχόταν μερίδιο από τα αποθεματικά του ΕΤΑΠ ΜΜΕ τα οποία υφαρπάζει ο ήδη πριν φτιαχτεί χρεοκοπημένος ΕΦΚΑ, απάντησε κυνικά: “δεν μπορεί να γίνει αυτό”! Κι ας είναι γραμμένο με την υπογραφή του  σε non paper προς τους πυποταγμένους συνδικαλιστές της ΠΟΕΣΥ.

Η πλειοψηφία του κλάδου τώρα, στο και πέντε, κατανόησε πως ήταν αλήθεια, γεγονός όσα τους έλεγαν, αποκάλυπταν και φώναζαν οι συνδικαλιστές της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή.

Τώρα, την τελευταία στιγμή κατάλαβαν πως σε δέκα μέρες δεν θα υπάρχουν συντάξεις, ασφάλιση υγείας. Κάποιοι μπορεί να τρέχουν για τα μάτια του κόσμου, οι περισσότεροι όμως δείχνουν …έκπληκτοι.

Υπάρχει ακόμη χρόνος να ανατραπεί η κατάσταση. Αρκεί να μην αρχίσουν τις γνωστές κυβιστήσεις και τα παχιά λόγια να να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *