Θα δώσει απαντήσεις η Εφορευτική Επιτροπή ΕΡΤ για τον τραγέλαφο των εκλογών;

μαχηΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρακολουθώ με αγανάκτηση αλλά χωρίς έκπληξη τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, αφού η διαδικασία που επελέγη για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο ΔΣ της ΕΡΤ ήταν εξαρχής ναρκοθετημένη. Περιμένω όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, από τη Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή να τοποθετηθεί για το εάν ενημέρωσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους για την επανακαταμέτρηση των ψήφων Μαρινόπουλου – Καλφαγιάννη την οποία ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και το αποτέλεσμά της.
Περιμένω επίσης να ενημερώσει αναλυτικά όλους τους εργαζόμενους για το σκεπτικό με το οποίο ελάμβανε αποφάσεις σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας (δεύτερος γύρος εκλογών με απόλυτη πλειοψηφία δεν νοείται με τέσσερις υποψήφιους για δύο θέσεις).
Γιατί οι υποψήφιοι δεν ενημερωθήκαμε για την θέση της προεδρεύουσας δικαστικής αντιπροσώπου να μην γίνει δεύτερος γύρος; Η εισήγηση αυτή είναι καταγεγραμμένη στο επίσημο πρακτικό της ανακήρυξης των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου.
Εν αναμονή των απαντήσεων της ΚΕΦΕ, χρειάζεται ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους μας γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να γελοιοποιηθεί μια διαδικασία που θα έπρεπε να είναι καθόλα δημοκρατική, διαφανής και συμμετοχική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *