Οι καναλάρχες γιορτάζουν 25 χρόνια, τώρα που η TV τους “πεθαίνει”!

mega

1994, το Mega μπαίνει στο Χρηματιστήριο, με τη “χορηγία” όλων των τραπεζών. 21 χρόνια μετά ουσιαστικά “ανήκει” στις τράπεζες!

Τη χρειάζονται τη διαφημιστική καμπάνια οι καναλάρχες. Τώρα που η ιδιωτική τηλεόραση “πεθαίνει”, οι ιδιοκτήτες της ΕΙΤΗΣΕΕ πλήρωσαν (!) διαφημιστική εταιρεία και εταιρεία δημοσίων σχέσεων, τη V+O για να διαφημίσουν τα 25χρονα λειτουργία τους.

Η στιγμή είναι ότι πρέπει για αυτό. Στη Βουλή έρχεται το νομοσχέδιο για την τηλεοπτική αδειοδότηση, η κυβέρνηση διαρρέει πως μετά την ψήφιση του θα προκηρυχθούν μόλις γιατιTV-25hroniaIdiotiki-20154 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, οι καναλάρχες πιστεύουν πως άδειες δεν χρειάζονται πια αφού η τηλεόραση εκπέμπει το σήμα της ψηφιακά. Αφού βεβαίως οι ίδιοι ως μέτοχοι της Digea πήραν έναντι 18,6 εκατ. ευρώ, από τα οποία πλήρωσαν στο κράτος μέχρι τώρα μόλις 5 εκατ. ευρώ, για 15 χρόνια όλες τις συχνότητες της χώρας. Και διαφημίζουν τα 25χρονα
λειτουργίας τους, ακριβώς τη στιγμή που το προσφερόμενο πρόγραμμα τους “πεθαίνει”.

Τώρα που η θέαση επεκτείνεται στο Διαδίκτυο και γίνεται on demand. Τώρα που έχουν απολύσει το 40% του προσωπικού τους. Τώρα που έχουν καταστρέψει την ανεξάρτητη τηλεοπτική παραγωγή και πλέον για να γίνει σειρά μυθοπλασίας ή σόου ή παιχνίδι, η εταιρεία παραγωγής πρέπει να πληρώσει ή να βρει χορηγούς. Για να πάρει τα λεφτά από τα κανάλια σε 14, 16 μήνες! Τώρα που η ενημέρωση έγινε δελτίο τύπου των εταιρικών τους συμφερόντων.

Σε αυτή ακριβώς τη στιγμή η V+O “τρέχει” την καμπάνια “Γιατί TV” με σποτάκια στο you tube και στα τηλεοπτικά κανάλια. Ως πρόλογος προφανώς στη Βουλή για τη συζήτηση που θα ακολουθήσει επί του νομοσχεδίου τηλεοπτικών αδειών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *