Το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ απέφυγε να συναντήσει αρμόδιους υπουργούς

αγγελης-χριστοδουλίδουΑποκαλυπτική είναι η επείγουσα επιστολή των δυο μελών του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ Γιάννη Αγγέλη και Πόπης Χριστοδουλίδου στον πρόεδρο του ταμείου και τα μέλη της διοίκησης. Όπως γράφουν η πλειοψηφία του ΔΣ απέφυγε τους τελευταίους μήνες να ορίσει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Δ. Στρατούλη ο οποίος είχε υποσχεθεί στον ΕΔΟΕΑΠ κάθε δυνατή βοήθεια. Σήμερα στο και πέντε της στάσης πληρωμών του ταμείου προς εργαζόμενους, ασφαλισμένους και προμηθευτές, αναζητούνται ευθύνες για αυτή τη στάση.

Η επιστολή των δυο συμβούλων:

Προς πρόεδρο ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ, κ. Ευ.Τάτση, Κοινοποίηση: μέλη ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Κύριε πρόεδρε,

Αρνηθήκατε χτες, 22 Ιουλίου 2015,  ως μη οφείλατε, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ να θέσετε σε ψηφοφορία την πρότασή μας  για την επείγουσα σύγκληση σύσκεψης με τους συναδέλφους- μέλη  όλων  των  ΔΣ των 4 Ενώσεων, που απαρτίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ δηλαδή, την ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ, την ΕΣΗΕΜ-Θ και την ΕΠΗΕΘ, προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρότατο οικονομικό  πρόβλημα του Οργανισμού.

Επαναφέρουμε και σήμερα την πρόταση μας και ζητάμε να συγκαλέσετε επειγόντως έκτακτη σύσκεψη ,( αυτό οφείλετε να το πράξετε με απόφαση του ΔΣ

δια περιφοράς) με τα ΔΣ των Ενώσεων . Η σύσκεψη πρέπει, κατά την γνώμη μας

να γίνει το αργότερο, την Δευτέρα 27 του μήνα.

Επίσης ζητάμε , όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει, με επιμονή και πολύ σοβαρά επιχειρήματα,  σε όλα τα ΔΣ,  ο συνάδελφος Κώστας Ντελέζος, (εδώ και 2 μήνες, σε κάθε συνεδρίαση κι ενώ ήταν ακόμα υπουργοί,  οι κ.κ Σκουρλέτης και Στρατούλης)να κλείσετε άμεσα ραντεβού με τους  αρμόδιους υπουργούς, κ.κ Σταθάκη , Κατρούγκαλο και Χαικάλη , προκειμένου μαζί με τους συναδέλφους συνδικαλιστές των Ενώσεων και την συνδρομή του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ να συζητήσουμε τα προβλήματα του ΕΔΟΕΑΠ και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας επιτακτικά και απαιτώντας λύσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Τα μέλη του ΔΣ

Γιάννης Αγγέλης- Πόπη Χριστοδουλίδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *