Ζητάνε τιμωρία του Πειθαρχικού, εκθέτουν και βάζουν σε κίνδυνο τους συναδέλφους τους

φωτο 1

φωτο 1

Οι μάσκες έπεσαν, για να χρησιμοποιήσουμε μια φράση που χρησιμοποιείται ολοένα και πιο συχνά αυτές τις ημέρες. Δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς εμφανίζονται οργισμένοι(!) με την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από αστεία επιχειρήματα του στύλ “ελευθερία της άποψης” και ζητάνε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να παρέμβει και να …τιμωρήσει τα μέλη του Πειθαρχικού.

Προφανώς αυτοί οι ίδιοι οι “δημοσιογράφοι”, εργαζόμενοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις των ιδίων των συναδέλφων τους στα κανάλια που καθημερινά γίνονται στόχος εξοργισμένων πολιτών. (φωτο 2)

φωτο 2

φωτο 2

thleoptikonMeson-Eshea“Δεν δεχόμαστε την ταμπέλα του συνθήματος αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” που κάποιοι προσπαθούν να βάλουν”, λένε στην επιστολή τους οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών. (φωτο 1). Σωστά, μόνο που το σύνθημα αυτό ακούγεται βάζοντας στο ίδιο το τσουβάλι όλους τους δημοσιογράφους.

Η ενέργεια του πειθαρχικού συμβουλίου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε 9 τηλε-δημοσιογράφους που πρωτοστάτησαν στη μαζική επιχείρηση εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, όχι με την άποψη τους (την οποία και καλώς έχουν) αλλά με απόκρυψη ειδήσεων, μετάδοση εξώφθαλμων ψεμάτων, προσπάθεια με κάθε μέσο επιρρεασμού των τηλεθεατών, δημιούργησε ανάχωμα στον δημοσιογραφικό κλάδο. Για να μπορούν οι δημοσιογράφοι να λένε “δεν είμαστε όλοι ίδιοι”.

Κι όμως υπάρχει έγγραφο “εργαζομένων στα κανάλια” (φωτο 3) που διαμαρτύρονται για την απόφαση του πειθαρχικού, εξυπηρετώντας άμεσα τους προσβεβλημένους από την παραπομπή, τηλεοπτικούς αστέρες. Με δεδομένο ότι η προπαγάνδα συνεχίζεται από τους σταθμούς καλό είναι να γίνει η συζήτηση που ζητάνε όλοι, οι μεν και οι δε, στην ΕΣΗΕΑ. Η οποία συνεχίζει ως στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι της στο χώμα και να λέει πως δεν μπορεί να έχει ως ΔΣ καμία άποψη(!) επειδή δεν ψηφίστηκε προεδρείο. Τη γνώμη αυτή φέρνει και ξαναφέρνει η Μαρία Αντωνιάδου στο ΔΣ όταν μέλη του ζητάνε να βγει ανακοίνωση για τα γεγονότα αυτά. Αλλά τι να πει η παράταξη της; Ότι έχει μέλη που υπογράφουν το έγγραφο “τιμωρίας” του πειθαρχικού;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *