Ξαφνικά “μαύρο” στη συνεργατική σελίδα 2020mag

Με μια λιτή ανάρτηση 62 λέξεων στην πρώτη σελίδα του 2020mag.gr και την υπογραφή του “ιδρυτή” της Αντώνη Παπαβομβολάκη, η ιστοσελίδα “εξαφανίστηκε” από τον διαδικτυακό αέρα μαζί με όλα τα αποκαλυπτικά και πολύ ενδιαφέροντα θέματα της. “Το 20/20 Magazine ολοκλήρωσε έναν κύκλο του”, είναι η μόνη εξήγηση που δίνεται. Το γιατί έπεσε ξαφνικά η ιστοσελίδα το διαβάζουμε στις προσωπικές σελίδες των δημοσιογράφων-συνεργατών της, όπου και αναγγέλλεται η σύντομη επιστροφή μέσα από άλλο τίτλο στο διαδίκτυο. “Με αμηχανία και άπειρη θλίψη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το 20/20 Μagazine δεν βρίσκεται πια στον διαδικτυακό αέρα. Αυτά είναι άσχημα νέα.Υπάρχουν όμως και καλά”, γράφουν.

Τα ιδρυτικά μέλη της 20/20 Media, Σοφοκλής Αρχοντάκης, Maria Galati, Ilias Gerontopoulos, Maria Kefala, Σπύρος Κυριάκης, Mattheos LeonidasDimitris Papavomvolakis και Μαρία Ράντου, θα σας υποδεχτούμε, σύντομα, στο νέο μας εγχείρημα.

Τελευταία ανάρτηση της σελίδας αφορούσε στο σπαρακτικό ρεπορτάζ από τα καμμένα της Αττικής. Τα θέματα έχουν κατέβει όλα από την ιστοσελίδα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας θα επανέλθουν στο νέο εγχείρημα της δημοσιογραφικής ομάδας. Η σελίδα λειτουργούσε στη βάση της ισοτιμίας και με συνελεύσεις των μελών της εταιρείας, το domaine ωστόσο ανήκε στον ιδρυτή του που ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το λουκέτο. Γράφει:

<<Το 20/20 Magazine ολοκλήρωσε έναν κύκλο του.Έχοντας πάντα τον ίδιο αρχικό σκοπό και τις ίδιες αξίες που διαθέτουμε από την πρώτη μέρα και για τις οποίες πάντα θα μοχθούμε και θα αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε. Θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε το πώς. Σας ευχαριστούμε όλους για την μέχρι τώρα κοινή μας πορεία.Είμαστε και θα είμαστε πάντα παρόντες στη διεκδίκηση του μέλλοντός μας. Αντώνης Παπαβομβολάκης, ιδρυτής.

Όλα τα άλλα μέλη της 10μελούς δημοσιογραφικής συνεργατικής ομάδας, υπογράφουν το παρακάτω κείμενο με το οποίο εξηγείται σε μεγάλο βαθμό η ρήξη και το “μαύρο”. Αναγγέλλουν την επιστροφή τους με νέα θέματα και έρευνες από νέα ιστοσελίδα.

<<Με αμηχανία και άπειρη θλίψη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το 20/20 Μagazine δεν βρίσκεται πια στον διαδικτυακό αέρα. Το μαύρο, στον χώρο μας, μέχρι σήμερα το είχαμε δει στην ΕΡΤ και πρόσφατα στην Αυγή. Σκοτεινές στιγμές στον Τύπο που σχολιάσαμε πολλές φορές στο 20/20. Οι λεπτομέρειες της εξέλιξης είναι στη διάθεση όποιου αναγνώστη, συνεργάτη και συναδέλφου τις θελήσει.
Αυτά είναι άσχημα νέα. Υπάρχουν όμως και καλά.
Τα ιδρυτικά μέλη της 20/20 Media, Σοφοκλής Αρχοντάκης, Maria Galati, Ilias Gerontopoulos, Maria Kefala, Σπύρος Κυριάκης, Mattheos Leonidas Dimitris Papavomvolakis και Μαρία Ράντου, θα σας υποδεχτούμε, σύντομα, στο νέο μας εγχείρημα. Συνεχίζοντας τη δουλειά μας, όπως γνωρίζουμε και αγαπάμε να την κάνουμε.
Ξέρουμε πως θα σας έχουμε στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, δύναμη, κουράγιο και πείσμα. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί τις καταγγελίες τους και έχουν ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις επιζητώντας δικαιοσύνη, πως τα θέματά τους θα ανέβουν στον νέο ιστότοπο.
Σας ευχαριστούμε>>

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *