Όχι, δεν μειώνονται τα επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”…

Οι δημιουργοί της σειράς “Άγριες μέλισσες” διαψεύδουν δημοσίευμα στο οποίο έντεχνα διατυπώνεται “αποστροφή” για την ιστορία που αναπαράσταση ο 3ος κύκλος της σειράς. Η περίοδος της χούντας, η άνοδος του φασισμού, τα ιστορικά γεγονότα χωρίς το φίλτρο της πολιτικής παράλλαξης από τα αστικά κόμματα, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και ορισμένοι βιάζονται να τη …θάψουν. Οι σεναριογράφοι της σειράς Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη στη σελίδα τους στο fb έδωσαν την απάντηση:

<<Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει>>

Γιατί το απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν.

Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *