Ένα zizanio στις …σελίδες μας

Μία νέα ιστοσελίδα ήρθε στο Διαδίκτυο με στόχο να σπέρνει …ζιζάνια και να είναι ενοχλητική στην κάθε εξουσία. Το tozizanio.gr  βρίσκεται ήδη στον αέρα του ειδησεογραφικού διαδικτύου, διεκδικώντας μια θέση στην επιλογή ενημέρωσης του κοινού. Με την υπογραφή του δημοσιογράφου Παναγή Κουτουφά, το site, όπως δηλώνει, θα είναι ενημερωτικό, πολιτικό και ενοχλητικό προς την κάθε εξουσία. 

Γράφει η ιστοσελίδα στο editorial :

Από σήμερα μαζί σας εδώ στις οθόνες των κινητών σας , των τάμπλετ σας και των υπολογιστών σας. Νάμαστε λοιπόν και εμείς εδώ, στις οθόνες σας, μέσα από το διαδίκτυο, με την φιλοδοξία να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια…  Είμαστε μια νέα ιστοσελίδα που θα είναι ενημερωτική, άκρως πολιτική, συμπαθούμε ιδιαίτερα και προβάλουμε νέες ιδέες που αλλάζουν την ζωή μας αλλά και παλιές που, παρά τον χρόνο, παραμένουν επίκαιρες. Και είμαστε μια νέα ιστοσελίδα που φιλοδοξεί να είναι και ιδιαίτερα ενοχλητική προς την εκάστοτε εξουσία αλλά και κάθε εξουσία που προσπαθεί να γίνει κατεστημένο.
Είμαστε λοιπόν το www.tozizanio.gr και φιλοδοξούμε ότι θα «Φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν», αφού η θέληση μας είναι αυτό το «Ζ», ένα γράμμα ιστορικά φορτισμένο, να γίνει η καθημερινή σας και η αγαπημένη σας ιστοσελίδα και στα social media, για την πιο αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση σας, με πλουραλισμό στις ιδέες, στις απόψεις και τις γνώμες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *