Τέσσερα χρόνια μετά την εξαγορά του ΔΟΛ ο Μαρινάκης αρνείται να πληρώσει για τον Βήμα FM

Η ALTER EGO που πήρε το Βήμα αλλά όχι τον Βήμα FM

Ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την επικύρωση της μεταβίβασης του «Δ.Ο.Λ.» και των θυγατρικών εταιρειών του, με συμβολαιογραφική πράξη, στην «ALTER EGO» του Μαρινάκη. Τέσσερα χρόνια τώρα, ο Μαρινάκης εξαπατά τους εργαζόμενους του «Βήμα FM» πως δήθεν δεν αγόρασε και δεν λειτούργησε τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Τέσσερα χρόνια μετά, φήμες τον θέλουν έτοιμο να μπει στην ραδιοφωνική αγορά μέσω της εξαγοράς του ραδιοφώνου του «Πρώτου Θέματος». Αλήθεια, οι ελεγκτικές αρχές των ΜΜΕ τι λένε γι’ αυτό; Θα επιτραπεί σε έναν επιχειρηματία με τέτοια προϊστορία να αποκτήσει ΞΑΝΑ δημόσια συχνότητα;

Όσον αφορά τoν αγώνα των εργαζομένων του «Βήμα FM», αυτός θα συνεχιστεί μέχρι την δικαίωση. Ο λόγος είναι απλός. Τέτοιες εργοδοτικές συμπεριφορές δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές γιατί δημιουργούν και δρομολογούν νέες καταστάσεις που επηρεάζουν όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως.

Η Ε.Ε. έχει θεσπίσει ξεκάθαρους νόμους σχετικούς με την μεταβίβαση των επιχειρήσεων και την τύχη των εργαζομένων σε αυτές, οι οποίοι στην περίπτωση του «Βήμα FM» καταπατήθηκαν αδυσώπητα. Νόμοι υπάρχουν, δυστυχώς όμως στην χώρα επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας. Αυτό το γεγονός οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, με θύματα τους πολίτες, την ίδια στιγμή που οι κάθε λογής «επιχειρηματίες», ζώντας σε άλλο πλανήτη, γράφουν στιχάκια και μοιράζουν (δήθεν) βοήθεια σε κάθε λογής αναξιοπαθούντες.

Ας πληρώσει ο Μαρινάκης αυτά που οφείλει στους εργαζόμενους του «Βήμα FM», ας δώσει συγχρόνως καλύτερους μισθούς στους εργαζόμενους του και μετά αν θέλει ας κάνει αγαθοεργίες όπως αυτές πρέπει να γίνονται- δηλαδή σιωπηρά.

Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο διατυμπανίζει τις δράσεις του αυτές, υποδηλώνει την ανάγκη του να αποδείξει πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που στην πραγματικότητα είναι. Όμως η Αλήθεια έχει ένα βάρος που κανένα Ψέμα δεν μπορεί να μιμηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *