Μετά τη χειραγώγηση και …χειροδικία ΜΜΕ σε πολίτες, σιωπή από ΣΚΑΙ και ενώσεις

Αντιγράφω συνυπογράφοντας το σχόλιο της Μαίρης Καμπουράκη από τη σελίδα της στο facebook. Το γεγονός “μεταδίδεται” και προβάλλεται στα social media, οι εργαζόμενοι στον κλάδο δηλώνουν “σαστισμένοι”. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ τηρεί σιγή, περιμένοντας να εξαφανιστεί η μετάδοση, το ίδιο-πιθανώς-κάνουν και οι συνδικαλιστικές ενώσεις. Το γεγονός δεν αλλάζει και καταγράφεται: Φερόμενος ως εργαζόμενος στον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ παράτησε την κάμερα στον δημοσιογράφο που έκανε live από το λιμάνι του Πειραιά όταν άκουσε τη “βρισιά” -“ΣΚΑΙ ξεφτίλες”, κυνήγησε, κλώτσησε και έβρισε χυδαία τον πολίτη.

Γράφει η Μαίρη Καμπουράκη: Σάλο έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι εικόνες και το βίντεο που παρουσιάζουν έναν εικονολήπτη της τηλεόρασης του Σκάι, στο λιμάνι του Πειραιά, να κυνηγάει, να κλωτσάει και να τραμπουκίζει έναν επιβάτη. Όπως μπορεί να διακρίνουμε στο παρακάτω οπτικό το θύμα της επίθεσης παρουσιάζεται σαστισμένο μπροστά στην τραμπούκικη επίθεση που συνοδευόταν από χρυσαυγίτικο υβρεολόγιο

– «Έλα εδώ μωρή κ@λ@τρ@πιδ@», φώναζε ο εργαζόμενος στο κανάλι του Φαλήρου, «γ@μουσαν Αλβανικές κ@λ@τρ…» χρυσαύγουλα και τότε ναζί βουλευτές όταν προσπαθούσαν να διακόψουν την θεατρική Corpus Christi.O πολίτης προσπάθησε να αποφύγει τον κάμεραμαν ο οποίος σαν αφιονισμένος τον κυνηγούσε για να τον χτυπήσει! Και εδώ μπαίνουν κάποια απλά ερωτήματα. Οποιοσδήποτε ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία, είχε τέτοια τραμπούκικη συμπεριφορά, η οποία γινόταν γνωστή και μάλιστα σε τέτοια έκταση, η επιχείρηση θα έβγαζε ανακοίνωση και θα προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Το μαγαζί του Αλαφούζου όμως μόκο. Σε κάθε άλλη περίπτωση το όνομα του αλητάμπουρα εικονολήπτη θα γινόταν γνωστό, πόσο μάλλον που κυκλοφοράει πλατιά η φωτογραφία του. Τώρα σιωπή.Αν γραφτεί με μαρκαδόρο ένα σύνθημα σε κάποιο τοίχο σπιτιού εργαζόμενου στον Σκάι τότε έχουμε ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων και δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. ότι “κινδυνεύει η δημοκρατία και η ελεύθερη πληροφόρηση” (Κάτι ανάλογο θα γινόταν και τώρα αν ανάλογη επίθεση δεχόταν ένας δημοσιολόγος του Αλαφούζου).Τώρα που εργαζόμενος στο τηλεοπτικό χαμαιτυπείο τραμπουκίζουν απροκάλυπτα απλούς πολίτες είναι Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *