Απολύσεις δυο τεχνικών στο ΣΚΑΙ, καταγγέλει η ΕΤΙΤΑ

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο ΣΚΑΪ

εν μέσω πανδημίας και τρομερής πίεσης στη κοινωνία επιλέγει να απολύσει δύο τεχνικούς εξωτερικών συνεργείων (καμεραμάν) με πρόσχημα ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Ακόμα πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η μεθόδευση της διεύθυνσης ειδήσεων του σταθμού, που για να καλύψει δικές της αστοχίες και παραλείψεις και πιεζόμενη από τη χαμηλή τηλεθέαση, βρήκε εύκολο θύμα και πάλι τους τεχνικούς. Τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει στα σκαριά τον αντεργατικό νόμο και φέρνει τις ανατροπές του αιώνα στα εργασιακά, τη στιγμή που οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, θεωρούμε τις απολύσεις αυτές άκαιρες και άδικες. Από έναν Τ/Σ που είχε τους απολυμένους συναδέλφους πάνω από 15 χρόνια να δουλεύουν σε δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες συνθήκες με χαμηλό μισθό.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον ΣΚΑΪ να οργανωθούν στο σωματείο τους για να μπορούμε από καλύτερες θέσεις να αντιμετωπίζουμε τις άδικες και σκληρές αποφάσεις της διοίκησης, όπως είναι οι απολύσεις και η ελλιπής τήρηση των συμβάσεων.

Συνάδελφοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά πως ενωμένοι και οργανωμένοι στο σωματείο μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αυτό είναι που φοβάται η διοίκηση περισσότερο, γι’ αυτό και οι συνεχείς προσπάθειες διαίρεσης των εργαζόμενων από μέρους της.Είναι προφανές ότι αέρα στα πανιά της διοίκησης του καναλιού, αλλά και όλων των Τ/Σ δίνουν όλοι οι ψηφισμένοι νόμοι αυτής της κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που θεσμοθετούν απολύσεις, μειώσεις μισθών την εντατικοποίηση της εργασίας και όλα αυτά τα μέτρα που δυσχεραίνουν τη ζωή μας καθημερινά. Αυτά πρέπει να ανατραπούν και σας καλούμε όλους να παλέψουμε μαζί για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *